覺唔覺Kobe Iverson Mcgrady呢d球星名大與實

464 回覆
22 Like 221 Dislike
係咪有咩誤會?
武統咩?玩具台?
公道伯拉返上去睇下個年湖人傷成點先啦
占屎作為宇宙第一人應該責無旁貸
我cur 不嬲一人承擔起所有責任
睇呢d把撚咩,以上全部鳩射撚,射得多自然高分啦屌,呢三個人全部唔過4成5命中率,睇下宜家nba
d 人幾撚高分啊。我覺得kobe系犀利嘅,防守進攻都好勁,但的確鍾意鳩射,如果佢無咁準就變成westbrook宜家咁撚樣了, 我個人鍾意比較高效率d嘅球員,好似nash同wade呢d,都唔會亂撚射,都係打高把握嘅野,同埋佢地命中率都高好多。
但係由於WB既出現,Jeanie Buss就傾向於Trade WB,DDR亦宣告出局。
呢個似係你自己ff
Jeanie buss只係講呢單trade係佢老豆都識笑就ff Jeanie buss自己揀左wb 而唔揀lbj 傾好既ddr,點解唔係James 同ad prefer Wb而令到Jeanie buss做呢單deal
明顯James 傾向同wb 做隊友 多d
Rob pelinka 做第三粒星交易時 都會問下James老總同AD意見啦
Lebron James, Dudley ,AD 都有份係James間war room游說wb
當中細節我地d外行人唔會知咁多 但單純講呢單trade 第三粒星既最終選擇權係lbj 同ad到多d 當然最後禁制係lakers front office
https://www.si.com/nba/lakers/.amp/news/lebron-james-war-room-and-who-else-the-lakers-tried-to-recruit
呢個條時間線清楚d
如果james話哂事 ac 係的確唔駛走
但想正返視聽 wb 單交易lbj係好大關係
早兩日隊友空中推人
所以我最後都講WB單Deal都係屬於球員+老闆既意願
不過WB一出現Buddy同DDR呢兩單就放棄左
由其係DDR又食過飯又見過面傾咁多計都咁易放棄
我覺得管理層大責任D係因為湖人既管理層呢幾年亂都有唔少新聞
例如以前唔肯炒Luke Walton,要靠Magic自爆先整得走
換教練個陣本身首選係Lue,然後又變左Vogel
再近來又話Rambis直頭殺入去教練會議入面比意見
所以我先講唔好諗到球員權力可以有幾大
依家湖入面除左Jeanie Buss之外最大既係Rambis兩公婆
兩個唔撚識波既人
Kurt Rambis球員時期痴Showtime,助教時期痴KFC
佢自己做教練D戰績簡直一塌糊塗
佢老婆Linda同Jeanie Buss係好朋友
https://bleacherreport.com/articles/2834251-lakers-rumors-linda-rambis-viewed-as-las-shadow-owner-around-the-nba
According to ESPN's Amin Elhassan (h/t Dan Feldman of NBC Sports), there are some in the NBA who consider Rambis the "shadow owner" of the Lakers: "Some agents and GMs around the league have dubbed her the shadow owner of the Lakers, that everything goes through Linda Rambis, and if you want to convince Jeanie of something, you've got to get Linda first."
咁既情況下球員可以話到幾多事
ching心水清
點睇最latest 既料
係 lbj 同 ad push rob 簽 西書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞