覺唔覺Kobe Iverson Mcgrady呢d球星名大與實

464 回覆
22 Like 221 Dislike
Towns23+11+3
Tim 19+10+3

又吹奏球員
Kobe比rmbj好嘅地方係佢會想隊友進步
而唔係搵其他人取代佢而去爭一年冠軍

呢句係你講既
借D意抬高Kobe然後我反駁你=護航?
iverson mcgrady
係東岸直情算最top
係 當年隊湖人都係靠家嫂帶隊
湖人幾時退役家嫂球衣
有邊個唔會換隊友呀?
試舉例蝗掌握球隊交易權?
係有咁大權騎會放走Kyrie?
定係比兩句意見就=掌權?
柒下柒下比人逐樣逐樣反駁就發難渣
你都係繼續印象流落去啦
Kobe 奶共又強姦,冇必要吹奏
想搵德老組團,不過人地唔show佢
隊波唔掂果時,又狗叫trade me ,想拋棄隊波
正垃圾
可能我講得唔清楚
當初Kyrie話要走,騎想Trade佢去綠軍
個陣Coach Lue+蝗都出聲反對
結果係點有目共睹
利申 Kobe fans

當然都真心覺得Kobe唔會名大於實
Kobe或者平時打波唔係最出眾嘅
但某啲clutch嘅時候嘅爆發力真係分分鐘連隊友都驚
眼神呃唔到人

唔敢講Kobe打得最好
但肯定係最有野心
咁KI講明唔想係rmbj身邊打波明確表示想轉隊
咁都唔放佢走?
唔係唔放,而係放去邊
個陣綠軍係騎既其中一個主要對手
你轉個頭送個明星戰力比對家?
然後收返黎既野入面主菜IT重傷緊,要抖半季
得Jae算得上係即戰力,個籃網Pick又無後續去換人
再加上當時Kyrie身上係2+1,需唔需要係無好既offer下咁急Trade?
今年76人話左比我地聽,嗌要走,同交唔交易係2件事嚟
td 第二年就champ
Kat入左幾多次po
可能我講得唔清楚
當初Kyrie話要走,騎想Trade佢去綠軍
個陣Coach Lue+蝗都出聲反對
結果係點有目共睹
咁KI講明唔想係rmbj身邊打波明確表示想轉隊
咁都唔放佢走?
唔係唔放,而係放去邊
個陣綠軍係騎既其中一個主要對手
你轉個頭送個明星戰力比對家?
然後收返黎既野入面主菜IT重傷緊,要抖半季
得Jae算得上係即戰力,個籃網Pick又無後續去換人
再加上當時Kyrie身上係2+1,需唔需要係無好既offer下咁急Trade?
我都話你係經理級
IT入騎個陣都未傷
邊個會知佢會大傷
你知晒前因後果緊係知呢個offer差啦
真心經理級

你洗唔洗翻查下新聞...
當時IT驗完身差D退貨wo
係綠拎多個Second round pick出黎騎先收貨...
東決死完阿妹傷出,之後Horford帶隊打騎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞