覺唔覺Kobe Iverson Mcgrady呢d球星名大與實

464 回覆
22 Like 221 Dislike
長期三巨頭mode係東區虐啲垃圾球隊,而家過黎西區知咩料。
帶隊排11個個係26歲Kobe wo
我覺得你慘先搵你ja
香港人係中意貴古賤今架啦
唔吹舊人勁啲點扮老屎忽扮最識波屌人
諗起連登班米7短人try hard打波就笑死
你唔講Kobe傷咗?
你都戇撚鳩,進階數據唔撚睇你淨係睇highlight?
你要咁貧乏嘅角度用一年高光話龜龜點點點然後比Kobe成個生涯,合理?
好喇再講埋龜龜三雙拎mvp果年,有樣嘢叫佢高效搞到隊友低效
然後入季後賽數據可以同常規賽用同一個角度睇㗎咩,龜龜季後賽咪又係碌柒
你要搵高效分衛,MJ? Klay? Dumars?
唔好為反數據而反啦
Kobe 66場叫傷
蝗55場係咪好健康
同埋廢時講大波、IG、Rondo都傷唔少
破滅下佢地幻想有咩慘
i mean公海依加都冇咩人講波
勁低汁
以前一定勁好多 啲人真係打仗
依家少少野就foul
三分搞到Spacing大左 碰撞少咗 勁撚悶
除咗mj之外,你拎klay同joe出黎講都幾好笑。球隊地位都唔同你比乜鳩。
基礎數據都有欺騙性,你覺得高階數據計法冇問題一定啱?
蝗打強隊休息打弱隊復出係咪健康我唔識啦
當年湖人其他問題你又唔講?
傷左成個月,復出個場係打大飛
原來大飛都係弱隊
我真係要請教下你個季湖咩事
唔通係因為Shaq同KFC走左?
勇士公鹿綠軍爵士休息,太陽鷹隊籃網巫師復出?
至於湖人你淨係識shaq同KFC?成支球隊換過晒咁濟,得返幾個替補嘅舊人,新教練一個賽季未完又走埋。Kobe傷未好復出odam跟住報銷你見唔到?
係係係
18-19湖教練係Luke Walton又好好?
17-18湖同18-19湖咪係得幾條友相同
你以為蝗復出個陣係好返曬?
你知唔知佢個季籃底命中率係騎2.0之後最低
個陣周街笑佢回塘廢柴你又唔知?
同埋唔想講都講埋,你Odom假假地都打左64場,卡朗畢拿77場
蝗個年唔計佢自己,IG出左52場,大波47場,Rondo46場呢D係咪唔計?
順手比埋個賽程表你睇

鹿打左1場又唔計
綠軍兩場都有打
出場中重包括有76、大飛、箭、雞塊、溜馬、籃網、速龍呢D Playoff份子你又唔計,後面Playoff無望輪休個D你又計曬落去
好心啦,明明大家都係傷病+球團變化影響先成績差
Kobe就有苦衷,蝗就係佢廢,年齡你唔睇都算啦一個26一個34
唔好咁雙重標準啦大佬,你呢D全部都係回力鏢黎架

真係唔知邊個提先
除咗速龍公鹿,你東區所謂playoff份子好勁?放係西區playoff都入唔到,只不過蝗復出後輸得仲慘先入唔到playoff。
至於球隊變化,當年湖人個陣容除咗odam我諗你連butler係邊個都唔識。18-19湖人陣容會差得過嗰年?
而家又黎講年齡?打得好嗰陣吹到唔知幾勁,打得差又開始拎年齡打飛機?
19年數字同當屆冠軍龍打足7場最後一球先輸
同我講係西岸入唔到playoff
收皮啦
東區球隊打西區球隊打兩次,打同區球隊打四次。你76人放係西區同西區球隊打咁多場你肯定拎到51勝?
個年打西岸20勝10負,東岸31勝21負勝率低過打西岸
你想講咩?

咁其實你直頭都可以話鹿龍兩隊去西岸都入唔到playoff架zz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞