覺唔覺Kobe Iverson Mcgrady呢d球星名大與實

464 回覆
22 Like 221 Dislike
你係弱智定點
估唔到要解釋囉成個脈絡
1.preseason odd第六,即係本身全世界都forecast隊波有準爭冠水平>季中upgrade陣容>成季冇主力球員大傷
因此,隊波at least都會係contender level
最後都係同當屆冠軍龍打到game7最後一球

2.對西岸成績的確唔等於100%,但又係起碼見到佢打playoff隊係不落下風,打下遊隊係有優勢先

基於上面兩個已發生事實,去估19年76人打西岸入到playoff原來係你眼中都係唔合理、係變左搞笑
如果係咁,咁一大堆人要失業、網上面所有關於籃球甚至所有體育都唔洗討論啦
因為佢地好多時都係based on唔同嘅已發生事實去討論/估計

調返轉,一路以黎你係成個post就乜都冇拎過出黎,淨係識得屈、印象流仲要錯。
比人打幾次面就淨係識叫人咩GM經理個啲勁廢老式跌落地揦返拃沙

其實你先係搞緊笑個件
KD洗底成功
KD比人屌從來都唔係因為單單「轉隊」呢個行為
而係轉去一隊岩岩打贏左自己既隊
個概念即係蝗離開騎1.0去綠/由熱去刺
同埋轉隊之後話前隊友係啊貓啊狗
你覺得洗到咁咪當我幫佢洗埋底
明顯曲緊大家都係fa走人組團 只係覺得本質上冇分別 最多話kd做得肉酸啲
個odds係講緊拎冠軍唔係入playoff喎
個年Kawhi大傷完未知復原情況佢預計odds排第5、predict 55勝結果58勝
其實係接近架喎
湖塞就分別因為傷同更衣室問題先跌咁多
其餘幾隊top tier其實係準架喎
唯一就係字母爆發上左東一
本身佢forecast 76人東三,結果都係東三,
Odds同龍好接近,結果都係爭一球
如果你覺得龍係爭冠級強隊,點解19年76人又唔係?
永遠predict嘅野就冇可能有100%準架啦
今日金鎗六十都輸左冇頭馬架
唔通又冇參考性咩
odds唔計、真實對賽唔計
想知你心目中有咩先可以拎出黎計?
所以講到尾其實你係否定緊所有分析、預測、討論
因為你完全唔比人有討論空間
你唔需要否定?
你前面咪不斷否定緊囉
呢樣唔計得個樣唔計得
叫你拎啲可以拎出黎計嘅野又拎唔到
冇得計咁所有討論可以收皮
好波
成堆Analyst、球評、Media、同埋堆網絡寫手都可以收哂皮
Update你退學出去做野之後嘅事未?想睇故 thx
好呀 約你中聯辦門口等?
你識唔識黎?
即係多鳩餘啦
part time果然係part time
Ok 我長駐的
著綠色衫 左手有臂章 你實認到我
公道啲講,2019 RMBJ 冇第二粒星都係入唔到 playoff
羅意庭勁好多
實係啦
賭場用,basketball reference又用
勁part time
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞