覺唔覺Kobe Iverson Mcgrady呢d球星名大與實

464 回覆
22 Like 221 Dislike
攻守兼備先係球星
唔係個個防守進攻都係頂級
iverson咪靠陣容掩蓋佢賭博式防守同防守黑洞
其實都同意樓主講法,唔係話Kobe唔勁,只係覺得名大於實,啲人話rmbj 比唔上Kobe,但係俾你揀個人帶隊你會揀rmbj定Kobe?
姜打撚死佢地
公道啲講一定係rmbj,Kobe只係一哥性格二當家實力,冇咗奧尼爾同加素季後賽都入唔到
AI陣容其實冇吹到咁廢,佢入決賽嗰年最佳教練,DPOY,最佳第六人同埋佢mvp本人都喺76人
Kobe 9次防守一隊
所以佢係頂級
雙面刃
睇下佢生涯最後個幾年退化得咁緊要都要拎咁多球權單打
講AI一定會講到當年76人得佢一個勁咁
占狗:屌,有名氣就入到架啦
單核
當年隊個個dpoy竟然唔係核
冇名
kobe腦粉:kobe mvp一個就夠 lbj4個多左 fmvp kobe兩個就夠 lbj 4個都係多左
利伸:客觀球迷, 覺得kobe好值得respect
Tmac 35秒13分 一次就夠上傳奇啦
Iverson係勁 但真係名過於實
因為其實佢過親人都係carry
快又點 拎撚住個波咁過人就係唔得
Gasol:
CP3:Trade唔成唔計!
Howard:去湖搞事唔計!
係, 師兄你快D落場一打三打爆佢地
曼巴精神 凌晨4點洛杉磯
唔覺
理性d啦
當然Kobe可以push隊友變得更好,但係佢呢種嚴格又係咪真係全部隊友都受呢,客觀啲講無論個人帶隊定係個人數據rmbj都比Kobe更勝一籌,唔講Kobe生涯後期嘅命中率,連Kobe瘋狂被吹奏嘅clutch time對比rmbj 都係比下去,睇落會好似rmbj fans,但全部都係客觀事實。都係嗰句,Kobe係勁,值all time top 10,但個人認為冇啲人吹到top5甚至係top3
唔同意 只係風氣唔同
以前d球星鍾意一人一城 英雄主義
邊似依家組團風氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞