[LIHKG]粵語配音討論(10)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
日版bd同香港版時間碼其實一樣
唔好睇小我呀其實我都識合成video㗎
我都合過PriPara ep01-02

點解唔自己合

點解唔自己合

搞極都搞唔到
淨係抽到音軌 = =
好似唔記得買angel 七月號=.=
淨係抽到音軌 = =

有好多software抽到字幕喎
求祈去videohelp搵隻都得啦
https://www.videohelp.com/software/VSRip
又出書呃錢
我想去睇星光樂園劇場版,會唔會畀人笑㗎
戲院內應該好多細路女.一個麻甩佬走去睇bb嘢

咁大個人仲睇埋晒依啲bb嘢

咁大個人仲睇埋晒依啲bb嘢

沉迷咗落去
啱啱先睇完星光樂園劇場版
95 %唱歌
5%故事
啱啱先睇完星光樂園劇場版
95 %唱歌
5%故事

驚乜膠,我未一支公去刀劍劇,人地成對咁去睇
同志們幸苦了
牙gem果然冇忘記香港,肯返tvb唱歌
Watch Kill Teacher

Red嘟送你一對翼
已經準備好一疊紙巾睇鐵血的Chloe
拉芙達
好嬲呀
拉芙達
好嬲呀

頭半集咁撚好j 下半集俾人殺撚左
拉芙達
好嬲呀

頭半集咁撚好j 下半集俾人殺撚左

前半狂立死亡flag
屌噉就死咗

Red嘟送你一對翼

今集好悶
好耐以前J2重播機動警察個時, 有無接住播劇場版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞