[LIHKG]粵語配音討論(10)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
柴灣有上星光樂園
涼神可以日日睇

唔係全港所有戲院都星光樂園

垃圾電影點會間間有

同類電影都冇啦

妖怪手錶 / 寶可夢 係唔係間間有?

咪就係唔同類型囉

講人氣兩者都不相伯仲,
講內容同妖怪手錶都差唔多菈菈咋喎,
妖錶係咪有特權?

因為代理過份樂觀,以為日本紅,香港都可以紅
所以死谷爛谷

成日經過文具 / 玩具店見好多蘿莉排隊玩仲大大本卡簿
有時見張卡過百蚊都幾痴線, 就算中學生/ 打工仔玩嘅遊戲王/BS呢類TCG都無咁貴
雖然套嘢唔好睇, 但無可否認受小朋友歡迎

但始終唔明點解可以咁紅
地鐵電視係咁播垃垃預告,好煩
柴灣有上星光樂園
涼神可以日日睇

唔係全港所有戲院都星光樂園

垃圾電影點會間間有

同類電影都冇啦

咪就係唔同類型囉

講人氣兩者都不相伯仲,
妖錶係咪有特權?

所以死谷爛谷

有時見張卡過百蚊都幾痴線, 就算中學生/ 打工仔玩嘅遊戲王/BS呢類TCG都無咁貴

但始終唔明點解可以咁紅

世界就係有咁多莫名奇妙

地鐵電視係咁播垃垃預告,好煩

地底樂園?
華箏篤灰
成小姐把聲又姣咗

同類電影都冇啦

咪就係唔同類型囉

講人氣兩者都不相伯仲,
妖錶係咪有特權?

所以死谷爛谷

但始終唔明點解可以咁紅

有冇見過人玩Magic?

一個都唔見, 只見蘿莉正太玩拉打pripara aikatsu

咪就係唔同類型囉

講人氣兩者都不相伯仲,
妖錶係咪有特權?

所以死谷爛谷

但始終唔明點解可以咁紅

有冇見過人玩Magic?

一個都唔見, 只見蘿莉正太玩拉打pripara aikatsu

唔係嘅仲可以玩咩?

明明viutv播緊duel master, 但香港好似無代理搞, 亦都唔見人玩

最好VIU可以接手TVB 播BS, 一係接ATV 播遊戲王
起馬仲有唔少人玩緊,
成小姐把聲又姣咗

黃蓉要係噉

好好丁,可以不斷loop
成小姐把聲又姣咗

黃蓉要係噉

好好丁,可以不斷loop

好彩祖國繼續拍金鏞小說
等成小姐有曝光機會
多啦a夢劇場版有阿lu
多啦a夢劇場版有阿lu

Detail

睇trailer
多啦a夢劇場版有阿lu

Detail

睇trailer

已經好耐冇留意多啦A夢電影喇

Watt已跌
就算Remake舊嘅都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞