[LIHKG]粵語配音討論(10)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
早排見TVB雜誌廣告話會播機動警察日劇, 有無消息係J2定係mytv?
居然重播JoJo

之前睇得2集
https://lihkg.com/thread/326802/page/1?ref=android
又引戰

又唔算好引戰

聲優 vs 配音員 仲引戰
be大師入埋去
居然重播JoJo

之前睇得2集

tvb係咪想播第三季
今集小馬幾好睇
有時真係覺得0530先係動畫時段

仲以為時間飛船24後番係輪廻3期。
點知係播長崎美眉。
點知係播長美眉。

自膠先
點知係播長美眉。

自膠先

成班女

不過有啲興趣

未聽過,睇吓先
積木戰士後番....播網王OVA,但唔知播邊輯.......唔會由06年果輯播起呀
積木戰士後番....播網王OVA,但唔知播邊輯.......唔會由06年果輯播起呀

幾時開始?奇妙翻炒同ATV有得揮

10-AUG MON-FRI 1700

唔係1730檔咩 飯電視加開動畫時段?

唔係1730檔咩 飯電視加開動畫時段?

係1730
打錯左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞