[LIHKG]粵語配音討論(10)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
https://news.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20170720/s00001/1500488717854
冰封三尺 非一日之寒
原來政府一早知道亞視收視長期低落 去到2015年先唔俾佢續牌
https://news.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20170720/s00001/1500488717854
冰封三尺 非一日之寒
原來政府一早知道亞視收視長期低落 去到2015年先唔俾佢續牌

阿媽係女人
山係石頭海係水
做緊多啦A夢

唔記得錄
有無人睇咗星宙之旅?
有無人睇咗星宙之旅?

曹沖,新註冊
有冇人有睇viutv套超能旺達呀?
估唔到又幾好睇
日本女排個個好似rae bb咁靚女
tvb我屌你老母 排球直播都有廣告
仲要賣迫迫娼奴 賣電視垃圾廣告
有冇人有睇viutv套超能旺達呀?
估唔到又幾好睇

星期一睇全集, 星期二三只睇頭二十分鐘

除咗隻狗同男主設計唔太吸引, 故事都正正經經, 每集都圍繞程式怪嘅特性

好過妖錶

你講緊邊個

你講緊邊個

12號
點解女排場內有人嗌咪幫中國打氣
四號都好靚
日本加油
日本21號自由人笑得好甜 好可愛
有無人睇咗星宙之旅?

曹沖,新註冊

見佢地評價好似好伏

考慮緊睇唔睇

日本21號自由人笑得好甜 好可愛

12號靚d
但女神永遠都係木村沙織
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞