[LIHKG]粵語配音討論(10)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
有冇會買你個名嘅BD

單撈

哪有錢

SAD

港版有冇配音先
有冇會買你個名嘅BD

單撈

哪有錢

SAD

港版有冇配音先

CAST?
原來而家星期一至五凌晨1點j2會重播日劇
咁夜叫人點睇
咁夜叫人點睇

邊套?

doctor x3囉!都唔係比返工人睇,比中學生追
我想問jojo係幾時首播 無乜印象

我都係被重播先撩起追,但點解老媽仲勁過個仔
咁夜叫人點睇

邊套?

doctor x3囉!都唔係比返工人睇,比中學生追

下個禮拜轉最強名醫3
死Nigger
搞到鐵血的chloe箍唔實名瀨大哥

求粵語seed

求粵語seed

呢排唔得閒,而且我其實仲有其他人情債拖落未還,所以而家就不了。

求粵語seed

呢排唔得閒,而且我其實仲有其他人情債拖落未還,所以而家就不了。

妄自gay合自己合啦

求粵語seed

妄自gay合自己合啦

我唔識

加上拜託我嗰位人兄講明要搵Beterc

有咩原因要搵我?
抽條ac3同vobsub出嚟好簡單
而且新嘅電影dvd呢類應該唔會對唔到,又冇廣告同刪剪,dvd同blu-ray又係出自同一個source唔會因為remaster搞到有分別。

呢類合成check嘅時間仲多過落手嘅時間

另外,要搵我嘅九月至十月左右先好搵我

求粵語seed

妄自gay合自己合啦

我唔識

有咩原因要搵我?
而且新嘅電影dvd呢類應該唔會對唔到,又冇廣告同刪剪,dvd同blu-ray又係出自同一個source唔會因為remaster搞到有分別。

明白

我轉達返畀佢聽

妄自己合
佢都唔知啦
岩岩欲骨查張頌欣係井底發現駭骨,嚇親
但Chloe 竟然dum走條梯,唔俾張頌欣走
極上班長又做架兩,迫人打扮

妄自gay合自己合啦

我唔識

有咩原因要搵我?

明白

我轉達返畀佢聽

妄自己合
佢都唔知啦

我為人誠實

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞