[LIHKG]粵語配音討論(10)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
殺老師幾好睇
日版只睇咗一集,嗰陣唔想追,宜家反而有d性趣
有冇人覺得石梓晴有d似chloe

唔似
今日搭地鐵坐關愛座,有阿婆竟然用責備語氣叫我起身俾人坐
咩世界😡😡

咪就係,腦殘唔係有需要人士呀

你又知我用呢個理由擊退阿婆
今日搭地鐵坐關愛座,有阿婆竟然用責備語氣叫我起身俾人坐
咩世界😡😡

你叫個阿婆坐上你到咪得

差啲想郁手打佢👿
面對群眾壓力,我唔害怕😠

chloe 姣好多
閃人先

chloe 姣好多
閃人先

石梓晴識唔識擦鞋?

chloe 姣好多
閃人先

石梓晴識唔識擦鞋?

鬼知
殺老師幾好睇

咁今次聽落OK嘛,若果套套配到超人x同orb咁真係想熄機
殺老師幾好睇

兩套都冇睇
華箏好偉大
究竟有冇一間電視台肯買 no game no life
牙Joe
不恥下問 出自論語都唔識
唔小心係高登回咗post
好想有台買星期一的豐滿做間場動畫

真毒無朋友: 睇大胸部
殺老師幾好睇

兩套都冇睇

Orb好似好啲,啲聲好似無咁新
木棉花

如果齊木良鴻都去埋 Jump爆笑三寶(香港版)就嚟齊晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞