[He will be back] F1 2022 季前討論區 3

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
el plan搞乜撚
電單車都係咁
呢幾年比賽死咗幾個,所以motogp啲車手都喺訪問叫啲10幾歲嘅車手練耐啲先,唔好咁快跳上去
完成practice 2跟住就記者招待會
而家moto 3好似將個年齡提升至18歲先比玩
唔知會唔會播返車手會議出嚟
上季FP變哂60分鐘
係話架車正常冇嘢要升級
唔需要咁長時間去測試部件
今季大改例 車隊又會升級啲件
正常係要變返之前咁FP1 2 90分鐘
咁多隊大改例先嚟自爆
但之前briatore先同完stefano dominicali拍完片,唔知係咪又有啲枱底交易比佢返嚟f1。希望真係briatore回歸啦
新鈴 BBS 造
胎size 405/720/18

型到癲
細牛 x G-Shock真係會考慮入番隻
El plan 變粉紅色同埋大頭成身粉紅
唔知會唔會好奇怪

相反 AM 今年終於可以變返 British racing green + lime 色

其實唔差
Kimi = 吳彥祖

Montoya = 吉夫藥

Alonso = 劉青雲

Schumacher = 黃秋生
但 BWT 應該係想粉紅色做主色,唔係 AM 咁得少少 highlight 咁
AM2021唔係已經british racing green咩
唔係
BRG

AMR21
但有邊隊廠隊/大隊肯比你主色粉紅色
老實講,個人覺得AMR呢隻螢光綠tune出嚟比原本隻BRG好睇好多
AMR21隻色係#006F62
British racing green隻色係#004225
但AM架safety car就係?
The Vantage Safety Car has a British Racing Green livery with neon yellow accents, and it has been modified to fit with Safety Car standards.

佢咁寫 應該係喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞