[He will be back] F1 2022 季前討論區 3

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
你哋條team係尾場之前乜嘢著數都攞晒
而家係上天要挫敗下你哋
咁都覺得傷,企唔返起身嘅話咪放棄囉

退休啦!
有可能要佢頂住今年嘅
我唔覺得佢哋會回收到保子返嚟

最fit係回收on9con
Piastri el plan出道由大頭帶住
搵咸狗坐Masi個位囉
基本都係NDV同Ocon架啦

平治點會搵人同新太子爭
啱喇,咪撚頂住Piastri
係就快啦
公平?我驚你P3都唔知有無
Ocon Russell
保子心諗:屌你咩終於唔使it’s James
Two Mercedes big damage both damage
那就是在賽道上公平地競爭
咁撚偉大呀
佢唔一早提出全部人用架車同spec
Mercedes engine head Hodgkinson to join Red Bull in May after teams agree release date
on9con都無乜進步空間喇,去平治係最好
唔覺係自毀前程
佢係唔係黑平都係會比小素子掃低
今年佢個Winner我真係覺得有運執返嚟
睇返佢成年嘅成績,連氣都比唔上。

所以佢返黑平楂返火星車係益佢就真
根本而家就係用media黎用幫咸爺吹風姐
逼FIA表示, 睇新官上任咩料
如果咩都唔郁, 咸爺撚會退咩
咸爺咁大洗 咁鍾意出風頭 點會唔繼續
ocon9 呢啲有黑平揸咁都叫耽誤咗佢

笑撚左
係 … 個啲講到話佢思考人生個啲根本哂氣
佢都係拖到最後一刻救世主 mode 咁出場啫 …
我諗佢意思係怕佢好似 gasly/albon 咁
但黑平明顯快,又唔係好似大牛咁出名難揸
我真係諗唔到唔狗衝去揸既理由
同埋要留意嘅係氣/秦上大牛果陣都係上咗F1無耐
係大牛痴線要求即刻有表現
對比而家On9con有幾年F1經驗先上返黑平係兩回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞