[He will be back] F1 2022 季前討論區 3

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
拉利同Prema成日合作
本身Prema好多比賽都有玩,拉利要培育人就啱晒,同埋Prema係top team
Italian F4/ADAC F4/FRECA/F3 ASIA/F3/F2
入到Prema嘅都係拉利重點培訓嘅青訓,唔入Prema嗰啲可以唔理
唔係Prema>Carlin咩

Lawson最尾會唔會揼心口
上年嚟講carlin race pace最快 prema就排位最快 race pace接近carlin 重點係daruvala揸住全場最快嗰架都咁廢
其實19 20年 F2 邊隊最快
UNI-Virtuosi Racing
要不是有件垃圾霸住個位
分分鐘贏咗車隊冠軍啦
用Red bull 引擎開夠4隊F1
吓?
我又唔知羅神原來可以去Prema喎
唔明佢點解咁做喎
雖然Carlin都唔係差,但Prema應該穩陣啲
上年F2我無乜跟所以唔知Carlin仲有無2020果年咁多小問題...
個人覺得carlin嗰環境比較適合佢
同意
因為我突然諗起Prema個都市傳說
驚Liam 要同烤架同在Prema嘅話...
咁Liam唔會翻到身
youtuberg 係當年為咗起好咗步好似練咗好多野
2016 spain

黑色八屆confirmed
https://twitter.com/AlphaTauriF1/status/1483861838328643589?t=ZNz6OTqOTmrnl7nvrl-CQw&s=19
Fantom本來只係課金同氣合作搞NTF
昨日公佈今年正式sponsor成隊細牛
再做埋和牛同埋MotoGP FQ20嘅個人合作

Google過佢哋隻FTM 2021勁升
其中一位話事人係賽車迷,唔怪之得加碼
咸蛇 attention seeker 黎
素同大佬一致認為JB 係威記重要嘅角色

Latifi and Russell explain why special advisor Jenson Button has been 'great asset' to Williams
https://www.formula1.com/en/latest/article.latifi-and-russell-explain-why-special-advisor-jenson-button-has-been-great.2jnevecltfMvZB6YyDkC7q.html

Ilott 覺得Piastri 23 年都無位嘅話係極不公平

Piastri missing out on 2023 F1 seat would be an “injustice” – Ilott
RaceFans Round-up
https://www.racefans.net/2022/01/20/racefans-round-up-20-01-4/

[荷文] 今年會禁止軍事飛機飛越賽場嘅安排,淨係准許用可持續燃料嘅商用機

Populaire F1-traditie sneuvelt vanwege milieuredenen
https://racingnews365.nl/populaire-f1-traditie-sneuvelt-vanwege-milieuredenen
又玩左膠野,係環保就直頭唔好做flyover
已經冇哂grid girls
依家連飛機都冇得睇
所以不嬲都話
以後任何一隊,入面任何team/section (包場內車手)都要有50%黑人、50%女人、50%LGBT、50%環保⋯⋯

唔係就告鳩佢啦,好撚煩
老竇:
我窮得只剩錢
慢撚到有車牌都過到
16年韋少未有車牌都過得
開咗Netflix套舒密加黎睇,佢隻右眼係咪有少少射哩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞