[He will be back] F1 2022 季前討論區 3

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
每日關注喊sir練sim進度
垃利 L平話入新油快咗
康打話入新油仲慢咗
所以唔知係紅牛係Aero/Chassis搵到漏洞
定係康打又整個大升級出嚟
希望 testing照用
學咩生字啊 都追唔到車尾架啦
Y not both
我估係Aero搵到辦法改進
所以我只敢講可能係大牛
細牛通常係抄半架

但如果係康打PU仲有升級 (都有可能見上季尾黑平有土星mode,於是做出部署)
咁肯定大細牛都有份
仲可以打下飛機細牛係咪可以同麥記格下?
Sir Ham is F1
No Sir Ham No F1
21世紀 James Hunt 傳人
咪燈啦yuki巴

一陣去返Toro Rosso時代就仆街
架車唔怕,但係班大屍就
其實細牛咩環境有影響咩?
全F1 Po最迷和牛係我同佢
Alain Prost 辭任Alpine 顧問;BWT 或贊助Alpine

Prost to depart Alpine F1 advisory role; Szafnauer, BWT set to join
https://www.autosport.com/f1/news/prost-to-depart-alpine-f1-advisory-role-szafnauer-bwt-set-to-join/7358072/
YouTube 推介啲咁嘅嘢我睇
https://youtu.be/KkkRXSZX0lg
我都迷牛
Alain Prost竟然走
垃利冬測快 一係出盡奶力冇沙包 一係部車極易失控
冬測慢 未開季就完咗季
話說AT除咗fantom之外完全留意唔到有sponsor
Casio 完合作?
係咪內部有啲更大既負面消失要爆出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞