[He will be back] F1 2022 季前討論區 3

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
迷佩
Ferrari主席Elkann改變主意 不再邀請Jean Todt

Motorsportmagazine.com的記者Mark Hughes報導:Ferrari主席Elkann改變了邀請前FIA主席Jean Todt重返車隊的主意。

去年12月,有消息稱75歲的Jean Todt卸任FIA主席後有可能重返Ferrari車隊擔任超級顧問一職。不過Hughes稱,在與管理層進行磋商後,Elkann已經決定收回該決定。

Elkann擔心,簽下FIA的前主席可能會給Ferrari帶來更多爭議。

垃利復興未開始己結束?
時刻留意喊狗死左未
順帶一提,個Elkann係Agnelli個面啲人。爆炸頭就算有心搞都冇可能override佢啲決定,所以垃利
借Kimi都唔會改善張相既觀感
灌乳搵PR買起哂啲KOL,日日吹到佢下個八戎都得
Ferrari主席Elkann改變主意 不再邀請Jean Todt

http://Motorsportmagazine.com的記者Mark Hughes報導:Ferrari主席Elkann改變了邀請前FIA主席Jean Todt重返車隊的主意。

去年12月,有消息稱75歲的Jean Todt卸任FIA主席後有可能重返Ferrari車隊擔任超級顧問一職。不過Hughes稱,在與管理層進行磋商後,Elkann已經決定收回該決定。

Elkann擔心,簽下FIA的前主席可能會給Ferrari帶來更多爭議。

垃利復興未開始己結束?
順帶一提,個Elkann係Agnelli個面啲人。即係話垃利點內鬥都唔會鬥得走佢,所以垃利

懷疑有腦霧
冰:你企開啲啦屌你老母
企開啲啦,Kimi最憎呢啲
Kimi心唸:全場最多廢話嘅英國黑鬼
唔駛啦
最近我果google新聞勁多愛國羅密歐吹奏金主灌乳嘅文章彈出嚟
垃利日日都係宮庭劇
意思係一齊退休?
係就快
特登揀張喊蛇行前半步嘅相
話晒都係打敗過喊爺既人
愛慢吹奏金主就好正常啦,收左錢架嘛
坐等保爺發炮
趁未開季好吹喇,開左季俾保子屌打就現形架喇
訓咗一個月
想問我鹹復出未
復出參加地獄方程式
咁辛斯的確有親和力
唔似四萬牛奶咁攪笑,但就係平易近人
諗唔到有乜討厭佢嘅理由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞