[He will be back] F1 2022 季前討論區 3

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
Dan Fallows 黎緊4月先入隊,加埋新工廠同風洞都未得,最快23/24年先見成果。
油王:我地會更公平公正
首先檢討咁多年益左平治嘅政策

圖:屌又上錯船
有啲驚圖玩唔玩到咁耐/老竇有冇咁嘅耐性
今日係黑平簽咸狗9週年, 一人一祝福
51G好辛苦啵
麥記希望檢討罰分機制
終於有人講

McLaren urge penalty review after ‘crazy’ Norris scenario
https://www.planetf1.com/news/mclaren-want-penalty-points-review/

[西班牙文] 威記高端工程賣盤

Un gigante de los metales compra Williams Advanced Engineering
https://soymotor.com/coches/noticias/gigante-metales-compra-williams-advanced-engineering-993959

唸起上年大細牛加埋畀班老屎忽steward 罰到…
max仲要有排捱
講起就㷫
Bburago 嘅 1:18唔平,仲要好唔像真
人人以為牛奶同四慢會有火花
最後係和牛同牙氣
成個星期無追post, 咸鳩退左休未?
偽太子feel到將會被篡位 諗定後路差唔多
人地見大家等得咁辛苦,都出個post俾大家J下先

https://www.instagram.com/p/CZHdiPzMMG_/?utm_medium=copy_link
退未呀撚樣咸狗
煩唔煩啲?成個女人咁
怨婦真係冇改錯名
睇你個衰樣扭完屎忽花咪又係出返黎
牛奶同四萬隔咁多年點都有代溝
人權鬥士喎 對抗邪惡嘅聖人喎
點會輕易退落嚟唔同邪惡軸心FIA同萬惡飲品隊鬥
諗起有新片就係咁串佢
白人至上嘅FIA迫害我咸 我咸點都要出嚟贏夠8屆擊敗咁邪惡嘅組織
哈哈哈
前個禮拜傳搵氣
上個禮拜傳搵圖爺
今個禮拜到假太子
下個星期會係...?
無時間傳晒18個同場車手添

幼想圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞