[He will be back] F1 2022 季前討論區 3

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
19叻養唔胎點鬥
咸爵士一定唔會走架
跟本係賽會縱壞晒
支持油王撥亂反正
夠唔夠料都好,假假地都F2加FE冠軍,點解唔畀個機會佢?
其實我覺得佢可能仲好過on9con
不過我又唔想阻住piastri上位…
Lewis只想要得到一項條件:那就是在賽道上公平地競爭。
呢句人唔笑狗都吠 佢最冇資格講呢句
我前兩日又煲返尾場
19叻畀max 出pit果下嚇親再要避埋暴走嘅和牛搞到一嘢lockup唔見成忽軚膠…
就係呢度搞到早入pit返唔到上去

佢醒啲就唔會P10返嚟
所以我唔明點解外國twitter啲人d仲覺得勒茄outperformed sainz,話咩sainz只係outscored佢5分。根本就心態而言勒茄已經輸咗十條街,成日都係啲關鍵時刻犯埋呢啲低能錯誤
出pit俾max嚇親其實真係好神奇
佢silverstone都試過一次啦
Noted.
原來仲喊緊
都有可能工程師又提唔切
垃利嘅工程師派膠無極限
仲要上返賽道果下唔為意和牛已經攝上嚟
把口成L日話細牛好勁,咁你就小心啲牛啦
你係咪唔記得左on9con係咩國家人
你覺得法國政府會咁容易比Alpine放人
同埋on9con走既話,應該會簽氣而唔係放Oscar上來,如果唔係法國政府可能會唔肯再比錢
19叻係排位快 但正賽好多無謂失誤 搞到跌落去
辛斯就相反既 正賽好多時都走返上去
如果以副手/equal既話 用辛斯好過用19叻
所以仲唔退等乜
Marko早幾日先火上加油話19叻無之前預期咁出眾
今季啲Runoff
下年19叻第四年垃利都拋唔開Saize都應該可以係咁先
如果平治俾嘅錢夠多Alpine同法國政府都應該冇所謂

我諗重點係如果放Ocon而簽Piastri,最尾Ocon冇車揸,咁法國人同政府都會插到Alpine反艇,但係而家Ocon去平治,唔係冇班落,應該冇乜問題

氣而家仲有車揸,暫時唔使救亡住,季尾就難講

同埋Alpine個法國情意結好似流流哋,連Prost都可以迫走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞