[He will be back] F1 2022 季前討論區 3

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
goodwood?
不鳩up的Marko凍嗎
yes
根本saninz先係最岩拍Max
蛇LULU 對F1管理信心全失
點解唔杯葛
我喊
雖然之前黑哨好有信心
平整架快車出黎,你差一個冠軍就可以收皮,你揸唔揸?
今日fr Asia 4pm race 1 YouTube live
人哋唔講嘢唔好當人考慮玩唔玩,有無諗過人哋不齒同廁狼一樣咁怨婦咋 (西班牙文)

Villeneuve y el silencio de Hamilton: "Quiere distanciarse de Wolff, se puede perder con estilo"
https://soymotor.com/noticias/villeneuve-silencio-hamilton-quiere-distanciarse-wolff-puede-perder-estilo-93917
幾時有DTS以下開放負評
成個禮拜無追po 咸扭另完未?
https://twitter.com/redbullracing/status/1484571502586392576?s=21

RB Powertrain喺benz到撬走咗Ben Hodgkinson

好撚似樣
Crawford stalled
威記開開
黑人哋就得,黑喊狗就唔玩
Sainz有Max咁上下實力
但係冇咁嘅運

Consistency係佢優點
但係細牛M記拉利冇一度係可以俾佢拍板做一哥

如果佢條運一路都係唔上唔落
過多兩年冇場分冠
想做大佬只能夠去爭分區車隊俾返細牛壓住
純粹9up咁講

Marko吹到Sainz天花龍鳳咁
佢都只係靠把口講
即係好似前老闆當你係個好好嘅員工 但係佢又俾唔到更加糧 更高嘅位俾你
所以咪放風同下家講可以搵你做乜乜Post

雖然佢表現的確係中遊最top
但係佢係唯一一個冇大佬撐住
如果佢好似上年四萬咁 拉利唔會手軟

更何況如果今年 (萬一) 四萬 / 麥記起勢
咁危嗰個就係Sainz宜家個車手位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞