[He will be back] F1 2022 季前討論區 3

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
UPS一走左 就即刻搵到物料公司
拉利真係唔同啲
LMH 同LMDh係23年同場係因為IMSA個新例要23年先實行到
但IMSA 之前係咩問題LMH 同LMP1 唔玩得?
我啱啱揾到點解IMSA嘅DPi賽車唔比跑勒芒嘅原因 (係D大陸網站copy過嚟)
DPi賽車的規則目前允許廠商在明年四家LMP2底盤製造商中選中其一後自行生產他們的引擎與車身。但據勒芒大賽的主辦方ACO的暗示,美國車隊想要在勒芒參賽,他們的賽車只能夠選擇指定的引擎以獲得參賽許可。這就產生了問題,因為由Gibson Technologies負責生產的LMP2規格引擎是自然吸氣引擎,而潛在的DPi參賽廠商——凱迪拉克,萬事德和Honda Acura都已經或正在開發渦輪增壓引擎,兩種引擎的冷卻形式並不相同,因此這也影響到了車身的設計要求。

ACO已經重申他們不允許DPi車身形式的賽車出現在勒芒。
唔只呢場,仲有次佢隊爛 4萬 side pod
4 萬仲要問 engineer 唔好話俾佢聽係佢諗個個人
2017匈牙利?
sore loser
King of Singapore
king lion
咁佢又無albon口中𠴱個sore loser咁仆街嘅.....
Grid Girls正經咁諗咪又係model 班女拳撚自己先入為主將人地個職業同淫邪掛鉤先會話物化女性佢地自己眼中睇唔過班grid girls就打爛人地飯碗 啲女心諗真係多得佢地唔少

點解唔出埋am 同老麥架
以打爛其他人飯碗黎做自己飯碗真係好撚仆街
呢隻牌子咁平既
買嚟洩憤 要好似Mark Webber 扔軚盤咁扔
直播plz

唔洗再揸啲Benz 車
我記得真係有grid girl屌過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞