[He will be back] F1 2022 季前討論區 3

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
你呢個類比
痴撚線
點解會咁膠因為真係膠?
FE咁環保點會用膠
尤其個車殼真係好膠玩具feel
之前墨西哥站好似玩過joker lap不過我覺得最on9係fan boost,有乜可能可以有車迷intervene 個比賽
華倫西亞站 SC帶到成堆車冇電完賽
但之後好似改咗少少例避免再出現同樣情況
晨早已經正皮引伏
佢哋唔會完
怨足一世
你係咪想講fe係on膠玩具
佢地偶像認crybaby 第二邊個咁認第一。日日叫toto Wolff 出嚟叫春話好hurt,跟手又搵第二班人出嚟放風割蓆話toto講咩唔關佢事

又要做雞又要攞貞節牌坊
見佢鬥得幾緊湊,冇F1 就睇下先姐
起碼唔會P1 拉開廿幾秒
只要個優勢唔係佢地果邊/唔順佢地心意就黎料
佢地死老豆都無喊蛇輸champ喊咁耐
(多圖)做咗兩年幾偽娘 你問我答
https://lih.kg/2842839
唔明點解個power boost有罰則,用唔晒賽後會罰,所以有啲車手臨完場SC都要開埋佢

反而覺得Fan boost幾好,當時係新比賽,要快速吸車迷同觀眾,呢個係好有效嘅方法

最白痴應該係安全車慢過pitlane限速,好似Di Grassi試過一次咁樣爬頭,最尾俾賽會話佢冇停pit box DSQ咗

好似係上季倫敦站
行入pit drive through快過係出面跟安全車
今季SC由Mini SE轉Taycan 應該唔會再咁發生
係,岩岩重溫睇到
有排比兩條女霸住個FB
https://www.essentiallysports.com/f1-news-could-sebastian-vettel-be-a-driving-force-behind-aston-martins-unexpected-new-signing/

唔覺廢圖會玩呢啲手段 … 但如果係,再加埋前大牛 dan fallows,希望廢圖可以打破 turbo era 以來既疆局
邊兩個
Team Vettel
https://youtu.be/T_55mVi_wQQ

F1 呢條歌頌咸神既片,講過去 8 年既 turbo era
但完全唔提廢圖 …
我真係唔知 FIA 有幾憎佢 …
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞