[He will be back] F1 2022 季前討論區 3

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
同韋少一齊上細牛 佢都跑咗7年
菠蘿pizza世一
19叻印象中太易上頭,搞做成日lock up, dive bomb 同係radio到怨。下年唔知有無改善,照計應該越大越冷靜,好似max咁
辛斯同牛奶兩個無代溝
辛斯仲要同和牛一齊去party
場內最細果兩個都同佢有晒計傾喎,中年?
即管睇下佢頂唔頂得住垃利啲痴線嘢...
上年好似某場FP中間話激到暈暈地要睇醫生?
佢唔可以得罪意粉佬呀
佢話晒都係垃利真太子
睇番replay
提醒左起碼有5秒
If we stay, at this pace, what position are we looking for?

If we keep BOTTAS behind, P1.

dklmch
又係喎
咸蛇浦頭未
BLM
答OK分分鐘無得撈架
圖心唸對住你哋成班痴線嘅我都係早走早著
你哋自己慢慢鬥

我:圖爺,而家仲有邊個後生真心畀面你吖?除咗你契仔...
Oh...竟然要等到6月...
補習學生唔聽話
反而無限次聽到圖爺讚美契仔aka真太子

個人認為今年先係驗收2020 F2班畢業生嘅時候...
好想快啲睇比賽
順便睇下灌乳有無外國班大愛左膠所謂嘅進步
佢答yes會遺臭萬年
大佬原來都已經26
Gio 28
pole to win all season la
你去意大利講
包你出唔到國
吱吱吱香港有冇台會播?
RB又剪多左條behind the charge,係咪想逼死喊蛇先安樂
希望越大失望越大嘛
加上畀和牛鬧過做乜細牛兩架車好似唔同嘛,班鬼佬睇完果啲段章取易嘅報道,癲咗啫。(明明YouTube都搵到佢講過啲乜㗎啦,佢兜過只係忍唔住唸過下但佢事實知唔係咁啦)
出年間唔時過下牙氣都已經可以洗佢哋腦啦
等睇灌乳畀人話廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞