Samsung Galaxy 集中討論區(159) 2月發佈S22 白卡已死

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
咁多人奶嘢 軟件fix到定要換機?
Apple : software bug
iPhone 永遠有事都係用家問題,無討論價值
反而用Android有事,仲可以同巴打諗方法解決/反映
正常佢每日有個特定時間 update
你只係有時咁o岩見到佢未 update 個堆
下個po會執下#1
Del返個慳電mode+120hz方法
明白thx
竟然用返n20uhttps://youtu.be/hJ3nEylnImg

心思思想轉s22u 但又驚手感會差過s20+ 而家部機個手感同各方面都好滿意 係zoom同電差啲
我 remote 就夠,surface 行win 唔太想用,行 android 幾好呀,電話用開note20 ultra, send 嘢好方便,quick share
升咗冇得省電+120hz
其實方型幾好,我由n20u 一出fold 3就轉fold 3, 依然對佢念念不忘
同埋fold 3 打電話有delay 禁完call out等2秒先轉畫面
咁睇唔開
S8都就出
S20fe 有Android 12未
2月左右啦
今日個update?
仲有咩分別?
fold 3 trade in s22u 唔知要補幾錢呢
我諗諗下未必TRADE, 唔係好捨得個7.6吋大MON
內mon用起上黎係好正
但有8成時間用外mon 太窄了
我8成時間用內MON
fold 3 打開用睇ig story 係咪仲未正常
有咩問題?
我用FULL SCREEN MODE
睇唔哂 無左忽
有ching share過大約2月7號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞