Samsung Galaxy 集中討論區(159) 2月發佈S22 白卡已死

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
S7+ 支 S pen筆芯斷左
Sumsung保養唔包配件
原廠專門店又無貨 好無奈
20u
20fe都有

唔知20+係咪都有
本來話2月 以為要新年後 有驚喜喎***
原裝唔係有備用筆芯咩?
20+ 都出左啦
裝係shelter度+adguard/netguard會好啲 secure folder有額外加密&backup,緊係唔好浪費呢個container
我冇
唔知點解係S20+冇OTA Update
急就用電腦smart switch update
咁唔up了怕有bug
下 我買S7果陣唔覺有
今晚返去check下先
animation 好順 update完,開 app出翻 home係好正,重有現在 privacy manager 可以 show邊個 app 剛剛用過你什麼 permission, 可以再 click入去熄了,正
我s7+印象中無
想買番原裝 唔知邊到有得買 又唔知幾錢
其實好少用筆 但爛Q左 個心好唔舒服
屌 原來唔止我係咁 真係好撚煩 點算
九巴十次有九次唔得,新巴好少少
用smart switch升左s20+
暫時用落幾順
我都係咁,基本上咗12後成日虧,上次有ching教路更新完去呢到選auto select 再去番embedded

之後大概10次有1、2次唔得
最暗發現部fold3較到好暗既話 個mon無lala變綠眨下眨下
sorry唔太明,咁即係揀auto定embedded?
正常你應該係已經embedded,但要重新選多次,所以求其揀另外果啲是但一個,之後再選番embedded
感謝
好耐之前我有兩部galaxy S用咗3-4年會咁夜晚校到好暗就會變綠
之後急急腳trade in咗佢,啲人好似check唔到
如果有改善嘅話到時上黎幫手提番其他巴絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞