Samsung Galaxy 集中討論區(159) 2月發佈S22 白卡已死

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
連部機都冇出現過,fake video
同埋條片係上年 4 月出嘅,流到仆街
想問Samsung 香港嘅find my mobile 有無支援offline tracking ? 我見台灣同美國都有講,但香港網站無寫

有無咁撚廢 exynos 2200居然連888都唔夠打
乜AMD咁廢嘅咩
btw, 聽講今年S系又會加價
呢個係cpu跑分黎,唔關amd事,係三叔垃圾 大家一齊渣住公版架構+同製程都可以輸成條街

不過amd gpu目前leak睇黎都麻麻
你見到s21 fe都開到呢個價
就知s22唔方平
s21 Fe 256已經跌到4900好似samsung好耐冇試過跌得咁快
推一推
呢部跌得真係算快
一般嚟講三叔啲機價頭一個月會跌10%左右
呢部兩星期已經跌咗10%
應該反應麻麻

原價本身都唔吸引
不過唔知疫情有冇額外影響
40mm定44mm? 44mm的話都算ok
wearOS差距收窄左,但都係差得有d遠。telegram, webMD,廣東話voice assistant都未有,聽歌app表現都未如理想
20fe仲未有one ui 4.0
姐係要過完年先release
s7快過s7+
應該無電?
現在入手s21u是否不智
個cap screen功能幾吸引
仲正過samsung本身果個
升左oneui4仲跑唔跑得掂 好心tab A就行oneui core算啦
Tab A7一向用緊One UI Core
有無巴絲有類似情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞