Samsung Galaxy 集中討論區(159) 2月發佈S22 白卡已死

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
同note比喎
以後唔好喺露台激戰
其實真係影到呢d相咩
我S21u zoom到最100x 根本就蒙到咩都睇唔到
s22U 有無1TB
連用galaxy max hz都唔得
慳電mode就一定係60hz
it's Concept
我升左12之後有時開app或轉app都有呢個問題,已經重開過幾次用埋booster都係咁
但係影近嘢繼續鬆郁濛
邊度訂
咁你要用iPhone
誠哥/胃信
試吓叉到100% 然後*#0228# 撳quick start 如果軟件問題個%應該會drop 之後再叉返100% 再重覆多次就ok
但拍片就仲係領先
睇怕s22都係追唔到
supply chain問題 預會遲
ultra超廣角微距了解一下
瘋狂銳利化
得ultra先有?
Anyone using N20U have issue with Chrome opening at tabs view instead of the webpage view after leaving Chrome a while?
S21 ultra 了解一下
早晨各位巴打有嘢想請教各位

小弟早排換咗fold3 踏出咗apple zone第一步
屋企玩緊smarthome 之前靠homepod min
i/家居app嚟控制

依家想放棄改為用google home
請問係咪買nest就得?有display果隻有咩分別?

同埋有無邊隻support埋apple music?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞