Samsung Galaxy 集中討論區(159) 2月發佈S22 白卡已死

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
all permission 之後,左邊就揀番你集中睇邊個permission ( location, camera) 右邊就係最近邊個app用左你什麼 permission (files and media / location / camera) ,再入app可以揀唔比個app用呢個permission 方便
無乜玩emoji同sticker,係上連登先會用下連登貼圖
無更新係最大轉用 Gboard 原因

做乜permission manager同埋每個app個permission嗰版變得咁撚核突做pop-up

同你唔同
原本都係咁
係度搞緊google app倒水電搞搞下變咗咁撚樣
S10 國際版更新ANDROID 12
見上個po有巴打講官網個狀態唔識郁

Idog: 見唔到
但貨照到嘅
未係官網買過嘢 等人答你
你買21fe?
連狗幾時整返app版gif圖
我都想整返幾個老西子gif
開心share
依個係點整?
大家聽offline自己嘅歌用邊個player?我未認真試不過裝咗Omnia
我用 samsung music,幾方便呀,係 galaxy store可以 dl
係 gboard 揀emoji icon 你比兩個圖如果有就會出到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞