Samsung Galaxy 集中討論區(159) 2月發佈S22 白卡已死

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
雖然唔影響日常使用,但係觀感唔好囉
我都諗緊係用 S21 Ultra trade 定 Z Fold3 trade
我係外MON變綠~
S21U TRADE
FOLD始終需要大MON時有用
S22U就完全取代S21U
S21U
因為理論上s22u會全面超越S21U
但fold3嗰一摺暫時冇嘢取代到
我都係呀,我 report 去 Samaung Members 都係外 mon 變綠
如果唔係 Z Fold3 影相廢,我都唔使雙機
但你留s21u都冇用
因為你將會用s22u影相

如果你純粹care影相
不如賣哂S21U同Fold3
而家 Z Fold3 係主力機啦,打開用係幾好嘅
n20u update左之後順左又慳電左
我考慮原因係打開用真係好正,不過手機黎講又厚又重
samsung已經係an機入面最好用
隻active 2正式收皮 差差下電無啦啦綠mon,隱約見到隻手錶仲運作到,係個mon同藍牙有問題
Signal即使同一個OS都要記得個backup passphrase先可以restore backup,否則有個backup file响度都一樣回復唔到。
咁慘,用左幾耐?我係 gw3用家,下隻會換邊隻?
想問下你地手頭三叔睇IG story有無响第2-3秒嘅時候會停一停再播?好似lag機咁。

手頭S20/N20系列都有呢個問題,每一個IG story (只要係影片類) 都會有呢個問題。

例牌重裝/清data or cache都無用。
我又唔覺得重
watch 3出之前個個月買嘅,1.5k收嘅電視機贈品 估唔到全新都咁快壞

下一隻都頭痛緊,fit 2無曬貨,watch 4續航同埋google assistant跳票令我無乜癮 有啲想等watch 5
冇 懷疑你上網太慢
唔關網速事,全速wifi/4g/5g都係一樣响同一個位會停一停大概0.5秒。
我隻 watch 1 由2018年粗用到而家都無咩事
越出越唔襟 我隻buds+都係過保就壞,左邊buds無法差電,結果買過第二隻色
就咁睇真係幾勁
但黎黎去去都係得啲on9手機game又有咩意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞