測量(GP, BS, QS)討論區20

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
唔係有機會,係直頭一齊考
都唔知會安排成點
可能咩都唔講,直接就等你apply,一陣apply完覺得太多candidate先再算
有咩特別安排就早半個月先通知
GOV算唔算CLIENT
Old news到
3月1號嘅Notice
冇相關HD直入唔到
得speed收non-cognate
佢個封notice淨係講11月會搞,都唔係講係咪會combine一次過考,同埋個封notice好似唔係所有probationer都收到
Surveying咪算好
Grad咗都有16-20k
Hd Landscape architecture 先on9
工都冇得返
有得返既都係得14-15k
識人thei gard 完都係返餐廳
唔駛諗,一定一齊,以前都係得11月一次,點會為你班友一個月搞兩次
1. 唔好玩啦 邊到嚟咁多學會資源同你11月玩兩次你肯班assessor都唔肯啦
2. 個Notice係學會網址到係有得睇的 你自己㩒APC就見到
當然知佢唔會11月玩兩次咁密,只係諗緊佢會唔會又好似之前咁將本身應該11考個啲delay到再下年考
本身考11月嗰啲推去下年5月
咁咪又係同本身考下年5月既人一次考
Ching 馬會係咪好chur?
應該係搵多幾個考官咁考
有心做GP肯定係南豐property development
到你畢業見graduate都有野吹下
Sales and marketing 無咩用
咁總要有人做D濕鳩下欄位
你接受到自己係個D人咪OK
認同 反而qs 要做大一輪先知自己係咩位
Bs gp畢業果下入唔到g仔/ swire 就可以認清自己
入唔到有1st hons都冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞