[where is咸蛇?] F1 2021 季後討論區 6

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
Im ready
圖竟然高分過兒子

等俾爸爸炒喇
拉利果邊話 成季可以禁住馬屎砌係出符預期
而且佢地都知道部車垃圾 但仍然每一場keep住有進步
所以佢地應該會睇埋今年點
Haas會放佢走咩
Haas有得唔放咩
特別班傻西台仔
成日話abu dhabi執法判罰有問題
一話18年德國站 即刻話人地無罰咪即咪無問題
我心諗 咁今年都係一樣既姐
所以今年真係大巴大巴煎返落咸爺迷到
https://www.planetf1.com/news/aston-martin-2022-car-feels-good/

AM 試車手「覺得」2022 架車好快 …
希望唔係再一次自以為好快點知開季就無貨賣
條rule係寫每隊車隊2架車各自至少有一站fp1比rookie揸
至於rookie既定義係少於兩場F1比賽記錄既車手
舒仔明顯唔符合rookie既定義
所以垃利應該係會比舒華文揸
吓?佢唔lead住spin sir先出奇喎
垃利估唔到差咁遠呀?
垃利下年應該要舒仔試下用Haas同和牛平排啦?

不過從F2成績推論,舒仔最後可能手車甩唔開和牛
(尤其和牛今年尾站反cup牙氣反得出乎意料)
就係睇下垃利嚟緊架車有幾勁...

舒仔呢兩年都幾關鍵
講緊後備車手,唔係rookie條新例喎?
唔通AM搵到loophole?
有問題呀 lap1 turn5個度咁cut corner都唔使讓
等出年冬測同賽前測先至知
係 … 今年都無標準可言
所以呢啲只係自 high
基本唔會咁樣亂換車手
特別係原本係另一隊F1車隊既車手
因為咁樣浪費咗fp1時間去試第隊架車
Ic
咁未有機會睇表演
和牛聽到簽完手頭上個板poster之後仲要簽多板個陣:
下年紅牛冇honda
MAX會唔會走
AM: Next year is 兒子‘s year!
冇得走喇

黑平 鹹素
橙平 牛奶
拉利 真假太子

除非AlphaTauri勁過紅牛
咁佢咪會轉隊過AT
好學唔學,走去學晒大屍既野
Max肯去平素子立即bye bye la
假太子本身係1號車手
而家變咗Equal Status
即係嘥已經領先緊
爭做冬測之王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞