[where is咸蛇?] F1 2021 季後討論區 6

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
平治
紅牛
L片
麥記
上年都好似無俾過FP1後備車手揸?
El plan反而畀咗關於祖楂
Faulty. It’s Mikey not Michael
但係垃利整街車正常過閪
睇呢到個時笑到差啲哽親
可能係四萬同Max都有feedback俾到車隊同AN,所以架車兩個到揸到

但係呢兩年架RB得Max俾到feedback,咁架車咪自然越整越似Max專車,反而下年開始佩參與到研發可能兩個又會平均返啲
垃利街車?你一定係冇睇過XRX
認真答

街車正常係因為佢係用成熟咗嘅技術
同埋成熟咗嘅人才

你再睇睇佢街車嘅designer team同engineering team
基本咩歐洲咩國家人都有

反而F1係一直喺意大利人手上面
因為意大利人當體育運動撈飯

其實你俾著我 我都鳩搞個F1團隊算
橫掂你點整都超越唔到黑平嘅硬件
咁不如當歐洲遊咁年年穩袋參賽bonus + sponsorship算

Fun Fact: 拉利F1 team係講緊舊年表現到咁都可以有盈利
PMI 一日仲贊助拉利都好難蝕
同埋拉利本身個名呃到唔少人
2022先強制執行
垃利街車邊忽正常 易壞到on9
淨係每年有一筆長期參賽金68m已經fatfat啦
講起叻嘅Radio 呢個都好笑
https://www.youtube.com/watch?v=nTuTcvf-4LQ
應該咁講
拉利本身玩F1就係塑造緊品牌型像
所以就算輸到仆街
都係賺緊
你睇佢吊車都可以吊散架車都知班友事事旦旦啦
點自己人法都好難贏真太子...
歷史問題冇得講 佢輸到仆街果時都玩落去
又真係冇
supercar應該講性能,講易唔易壞好似冇咩意思
好似XRX67咁, 新車壞篷
你行行下同條女講, 我個篷壞咗呀
壞篷真係搞唔掂,出到去四季個d地方咁壞真係俾人笑到面都黃
拉花唔對真係好癲
保爺 重新
可能下季wing關羽租
唔好保爺住

一張圖講晒咁多年垃利嘅情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞