[where is咸蛇?] F1 2021 季後討論區 6

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
諗起 on9con unlap 自己炒落 race leader 到
Ocon跟例做無錯
但DC好明顯特登
小素子唔掂嘅話平治就要2023走去撬人
到時就真係分分鐘大大大執位
公公做左咁多年wingman 都冇比人討論過
所以條友又係抽水啫,
而家潮流興teamwork,連大頭都玩埋一份,幾追上潮流
我地對team order 都好反感
但Mia 冇處理過 可以點
下年全力支持4慢同spin 蛇
有冇巴打一齊
利申唔敢買tee 同車
驚畀人笑
有呀
咪大家都叫佢公公囉
無辦法 根本無得處理
加咗 team order 罰則
大家咪講返暗號 點樣罰
佢地影相跳跳下好笑

3:17發現原來簽名有排簽都好好笑
學以前拉利用第2語言
應該唔得 咸爺都唔係廢
不過羅斯堡既預言應該會成真
唔係限死賽事中間 radio 一定要講英文咩
講完暗號跟手lock up讓位跟本吹佢唔脹
諗深一層公公咁多年,有邊年爭冠佢嘅存在咁重要先,所似公公做wingman無比人討論好正常
洗撚,直接XXXX is faster than you咪得
個陣咪隔硬搵條例罰垃利錢
17 18 啦
18年俄仔站公公明明P1 都要讓埋出黎
你啱 咸帝贏到宇宙盡頭
ocon無錯?如果係咁堆wingman可以計好時間用條紅胎同前面班友死過,仲得了? 雖然例話可以unlap但都唔係corner鬥車咁unlap掛
Latifi 救世主
借個位
盡量每個post只貼一次 正賽唔貼
CLSim Racing 招募新人加入 一齊賽車
‘唔怕你揸得慢 最怕你唔溝通’
暫時專注F1 PS/PC都有
會盡量每日跑5laps遊車河一齊練下車
歡迎有玩F1想喺個良好賽車氣氛同有公平比賽既大家加入

PS熱身賽經已結束 多謝大家參與
聯賽詳情將於稍後公佈
PC熱身賽 日子如下
新年快車- 10PM (GMT+8)
Jan 4th Brazil
Jan 11th USA
Jan 18th Portimao
No trophy, No prize, Just racing
全部50%賽事, lobby settings 規則等等會係TG谷內公佈

PS/PC season2 將於一月尾開始
詳請經已係谷內公佈左
想一齊玩既就入谷報名啦
https://t.me/joinchat/M9aY4fflwccwZjdl
我地埃芝!
https://www.instagram.com/clsimracing/
廢圖仲要DQ咗一個Podium
Binotto: Leclerc and Sainz will have equal status in 2022:

"I don't think there is a need for a number one or number two at this stage. We will discuss it based on track positions whenever the time comes".

https://t.co/BjAK4i7XE5

假太子失緊勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞