[where is咸蛇?] F1 2021 季後討論區 6

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
而家都無team order 例啦,做咩仲要嘥心機諗呢啲
17 18夠話equal status
Ocon係無錯架wor
你講幾多千次萬次 ocon跟足例係無錯
或者你可以用下你個腦去諗下點解wingman唔學ocon咁樣做頂住leader
18年俄佬站直頭叫公公讓俾lulu贏啦
FIA有講咩野咩
最記得果時班咸迷話 呢D叫TEAM WORK
而家? 屌佩蛇落足力咁屌
本身叻係一號 而家equal 即係地位跌緊
太子瞄撚準未
對唔住,我個腦冇你同ocon咁濕鳩,諗唔到
Unlap 自己冇問題
問題係 ocon 一嘢 dive 入去
但係入彎 Max 已經前過 ocon 已經 own 咗隻 corner
你話 ver 蠢冇留位而跌咗個分冠不過佢道理上可以唔留
罰 stop n go 都大概知咩事
有team order/team play好正常 如果唔係有兩㗎車把撚呀
19叻升上嚟19年果季垃利夠講話圖1號 佢2號
結果第2場19叻已經無視team order
跟住直接公開i want everything
然後20年垃利聲稱話equal
但事實咪就係逼害圖
岩岩21呢季就話equal
但已經出現逼害19叻既場面
所以22年準備等睇垃利大屍撚鳩19叻啦
其實呢一季我真是睇唔出Mick是咩水平
架車廢到咁 邊有嘢比你睇到
正如素狗19年揸威記都冇嘢睇一樣
清 你唔好同佢癲啦
佢淨係見到我話ocon無錯都已經唔再睇清楚
你再佢詳細解釋都無用
我淨係講ocon unlap自己只足例無錯
之後發生既野我都無評論過
再者,我覆緊 98 DC單野對比 Ocon unlap單野
1個有意, 1個無心
佢自己睇到某d字眼上腦 關我咩事
Welcome De Fries
你又換個角度睇
佩都要幫車隊拎多幾分爭 constructor champ 姐
學你話齋ham都唔係事必要讓 ros 啦
佩同ham兩個又唔係隊友死守你咪死守囉
MMA
自2000開始 拉利有公平過咩
得09,14,16,20 無競爭力果幾年先至有所謂公平
佩頂ham我無意見 亦唔覺得有咩問題
george it’s james
我用返你個名覆你
"A P9 (ninth) for him (Hamilton) is nothing but for me it's everything," said Russell

“Man you’re driving a Mercedes.”
我都睇唔到
不過已經有人吹緊風,話真太子拎住架咁渣又難楂嘅車都仲有兩次q2, 好叻仔架啦,出年haas架車好返啲應該有嘢睇.....
有人係YouTube 問如果今年真太子楂細牛會係點,有人答:會穩定地P9,P10咁返嚟,拎分多過和牛,但唔會有P4
就咁睇分
如果分一二係咪 Sainz 一叻二
話時話,後備車手係咪可以FP1出嚟練習?
垃利會唔會乘機畀真太子出嚟露兩手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞