[where is咸蛇?] F1 2021 季後討論區 6

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
同埋保子有威記唔去
係都要去Sauber係有原因

威記去到
就係同LAT少打對台
你覺得保子快過威記大佬咩?
No, not a chance

去到Alfa / Sauber
都係唔分一號二號
但係起碼知係有個喺F2唔上唔落嘅pay driver入嚟
又guarantee長約

跑得快就做大佬
萬一唔夠周哥鬥都唔駛做合約戰士
世冠們對於有同鄉自閹係會有啲疑惑的
架車比上不足,不下有餘
佢無心機玩
🫒r🐻👨🏻
有無人有sub丹尼爾Patreon?
諗緊比錢邊個category
都幾肯定唔會囉
我覺得想再三迫害大牛
Why not both
跟手振興拉利
屌佢,仲要配合埋真太子登基
成個局超完美

係咪想幫定真太子製造Anti?
人如其名
pit confirm button is the ok button brad
77同冰冇偈傾,但係同Mika關係好似幾好,佢有用過Mika拉花做特別版頭盔
lm
似虛火多

簡單嚟講,F2,F3架車冇upgrade都要玩一年先有貨賣,正常情況嘅F1兩三站就有upgrade唔覺得佢搞得掂,今年隊友太廢冇參考價值

利申:拉利迷+太子黨

舒仔嘅實力,而家好明顯垃利內部評估係樂觀啦

但我無佢哋咁天真,我純粹個人推斷,佢好極都甩唔開和牛,除非和牛自爆畀人雞。
衰起上嚟會畀和牛,甚至將來嘅Oscar甩開我都唔會奇怪。
我一直唔明,垃利係咪真係無辦法畀佢係alfa F1出道。佢係alfa出道嘅話,無論跟冰人定係耶穌都叫有前人帶路,同埋唔駛成日同後面嘅wheel to wheel。講practicum,佢係 F2 冠軍,佢係咪可以早少少同AM,季初alpine果堆甚至細牛間下?
拎同期出道比,家下和牛話就話楂住架好啲嘅細牛,但經驗上講緊守過兩架黑平,美國站頂得住冰人同圖爺,成鬼日同大頭間過........
呢啲經驗,如果係我做嘢果行,可以令兩個差不多嘅人他日相差十萬八千里。

Anyway, 呢啲都係我嘅廢話嚟啫,
垃利要捧佢就乜都得㗎啦,大家放心喎
保爺出年年頭好似係同mika代表芬蘭參加比賽
咸狗而家點?
暱係屋企咬緊菜?
單憑依一場就值得油王保佢同加人工
就咁數Youtube出咗幾多條片
傷心過度賣埋部Zonda了
唔洗多front wing cone 有翻個H章我都收貨
你話佢遊車河,2018 US GP 佢勁到癡線
你話佢認真,全年20場有18場都係冇車鬥
用咩車鬥
畀架F2佢地?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞