[where is咸蛇?] F1 2021 季後討論區 6

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
垃利算好 中下遊果班半生不死
spin蛇幫緊老豆儲錢
隻roscoe
仲要睇一眼唔覺
佢得益小咩 計緊仲有咩著數可以係masi R渣
拉利有豬肉分點會輸
細牛原來19年
1季扣晒所有野 淨係賺左170萬左右
所以你話 威記同haas點生存
roscoe 1同roscoe 2
同一樣野黎 都係咸爺隻狗
而且係同品種
細牛有錢賺好似係假象嚟
因為收入來源大部分都係紅牛泵水
https://youtu.be/jH7_NzYZm6A?t=344

troll呢個radio 都幾撚troll
你點搵年報表的

可唔可以share個link出嚟
想知黑平橙登同Sauber過往每年洗幾多
留名睇食草巴點覆
唔係呀 淨係有170萬收入 稅後
但如果冇紅牛泵水82.9m落去
佢蝕到仆街
red bulls payment 83m
uk 車隊先睇到年報表
唔知幾多人數既公司就一定要公開
沙巴係瑞士 唔識搵
睇下第2行先
Red Bull payment
因為意粉佬鍾意睇電視多過返工

又咁講
當個grid 多左車就多左人識佢地啦
Sir Lewis係咪真係決定退休

利申:唔係咸迷但覺得佢俾fia robbed
咁變左F1 driver唔珍貴
鹹爺諗緊點撚樣搵MI6拎曬班FIA、Liberty Media去第三世界刑場度打靶

同鹹爺齊齊退落嚟叫做功成身退囉

下年再上場做素爺隻狗 想俾自己同鄉笑到面都黃?
我覺得alfa 個位似係kimi 幫佢爭返黎
唔係Kimi幫叫佢
而係Kimi對內宣布走人之後佢先打算同Alfa傾deal頂Kimi個吉嘅位

Why did Bottas choose Alfa Romeo?

Bottas has got unfinished business in Formula 1. At 32, he’s still young (he’s replacing Kimi Raikkonen who turns 42 next month). He’s got a hunger to compete and feels like he’s got more to prove, not just to the outside world but also, more importantly, to himself.

That’s why he caught up with old boss Fred Vasseur, whom he raced for in F3 and GP3 and is currently in charge at Alfa Romeo, to hear what his plans were for the future. Vasseur was very persuasive.
公公好似同kimi 夏健倫果d無乜兩句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞