[where is咸蛇?] F1 2021 季後討論區 6

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
Toto: 唔爆胎你都唔好入黎
其實講真 公公條黃玩到30圈先入
咸爺1x就入
有pacing 又贏胎耗
跟Max入真係笨撚柒柒
跟住佩蛇擋個7-8秒 失去咗兩次pit windows
佢地改名真係有一手
五年翻炒一次birthday 改名
17->21年
SF70H-> SF71H-> SF90-> SF1000-> SF21
結論:火腿爺都只可以歸咎自己冇doubt 車隊決定,同埋自己唔防守個re-pass
唔係點舖路出特別版車
有排先F80?
大頭果幾年啲number真係睇到一舊雲
假設我住巴西迷Max
只係個普通人, 雖然比得起錢買飛入場但都會覺得肉赤

等咗成年終於巴西站
點知RB因為上年Benz 玩土星偈太屈決定呢一場換個新仔+新ice P20 起步
Max 休息

你賠返入場費比我呀?
咁講今年比利時站果班係咪要暴動
LEE D咁少問題都要考慮咁多 唔洗搞比賽啦
入場想睇美斯 美斯後備唔通又嘈咩
C朗拿度隨祖雲達斯訪韓坐足全場 球迷怒斥「行騙!」
https://f1ingenerale.com/f1-la-fia-rafforza-il-potere-di-michael-masi-nominato-arbitro-unico-della-f1/?tlm&fbclid=IwAR00W5jQzxV-4zUa2ZDqXNUPuq1yGspygflzGUABpbdsKsWeb80-dAPL3J0
意文黎
Masi rimosso per inadeguatezza dopo le ultime gare?
No! Il nuovo presidente FIA ha dato più autorità al direttore di gara, nominato arbitro unico della Formula 1

轉左做英文之後
Masi removed for inadequacy after the last few races? No! The new FIA president has given more authority to the race director, appointed sole referee of Formula 1
天氣問題同賽制問題點可以比較

同埋足球係可以全季踢足唔抖
而且後備一樣有機會入替
如果你F1係強制要出後備車手
出後備嗰場就無得換人
咁就變咗買飛時就要賭佢會唔會出場
仲祖雲轉咗曼聯十世喇
佢話美斯坐後備唔通又嘈咩
但事實係啲人真係會嘈
要強制後備車手替六場車
買中果六場車既車迷唔屌到飛起先奇
C朗拿度隨曼聯到奧脫福坐足全場 球迷怒斥「蘭狗!!」
可以override埋steward咁勁?
咁有咩事唔會嘈架,咁少事睇場賽車係睇比賽
為一個車手唔入場睇係佢問題啦
應該無steward
得返masi自己判
人工加俾佢,不過個責成同個鑊就大囉
三煞位黎
如果真係佢一個人決定晒既話
到時有咩黑哨 車隊同觀眾
咁樣食相唔好喎
雖然我今年狂鬧班stewards任意罰人啫
但係主席可以override都可以係亂嚟同埋亂上加亂喎
Alfa Romeo件polo同風褸好靚,但著出街又好驚人會錯意撐周,點算好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞