[where is咸蛇?] F1 2021 季後討論區 6

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
唔到佢唔接啦
因為呢幾年嘈得好緊要既就係判罰唔一致
班仆街Steward唔肯場場去, 所以變左場場都唔同人
個standard咪唔同
假如真係變晒masi自己一個人去做決定既話
講真既, 對車迷係好事 (亦都要假設佢係絕對中立)
咁所有判罰都會一致性左, 係好事黎

對masi自己就唔係好事囉
因為有d情況 佢變左要半圈/1圈內要決定
壓力大好多 因為佢既決定會影響場車既變數
亦都會影響佢俾人屌定讚
仲要預左頭幾年都係燒錢冇成績,股東一定唔俾
細廠老細話到事先可以玩到,但細廠又冇多餘錢
大廠一定要FIA大改例令佢地覺得有機會先會 join
就住佢地改例又會令依家D隊覺得唔公平
中東佬咁古惑
成真先算
依家佢仲係唔係safety delegate ,係嘅話都唔知點做咁多樣

沙特lap 1炒到仆街再max Ham互迫出去,再有人radio佢,諗起都覺得癲
中東佬個時訪問好似都幾雄心壯志,成真都唔奇
2019 加拿大真係印象深刻
其實有數得計,因為車隊有晒年報表
17年 平治用左3.114億英鎊
收返3.384億英鎊,即係1季大約執 1330萬
但18年平治要拋4.84億英鎊出黎
最後先執18m左右

你諗下, 新加入既
如果唔係想爭冠既話, 根本無原因加入
保護費都一大舊, 當佢好似haas咁買parts
咪又係玩唔得耐
你而家話想蚊走個MGU-H,
我係拉利同平治都屌9你啦
拋左幾撚多錢落去 我唔lam到盡晒
點都唔會俾佢蚊走
所以拉利先話,蚊走mgu-h得, 轉做V4囉
唔知點解意粉佬 係收料方面係特別快
其他野又無咁快
咁睇一隊出3部車好似可以
更加唔OK
一次過炒3部條數咪重甘
Haas今年有得揀 你估佢會唔會出兩部車
咸狗會唔會見咁都迫唔走Masi,跟住真係quit
佢地寧願出一部
如果喊狗走最傷心果個係咪保子?
喺平治幾年都屈居喺大佬底下
佢走咗應該可以留底贏多啲分站
點知季尾前又同Alfa簽咗新約
無計架wor
年年俾人續, 想出陰招都唔得
足波有VAR加埋全世界睇咪又係可以黑哨同雙標
有得波嘅睇返最近英超啲判決就知
想念咸sir 想知今日咸sir著咩衫

咸sir vegan黎 係咪唔會著羊毛衫
咸蛇走咪走無人留你呀
BLM + MIA都贏唔到又輸唔起
下年小粉紅係度驚你比人出征都唔敢出聲呀

如果真係多左個位,都唔知邊個夠班座落去
或許masi做野得唔到大家認同 但搞比賽果方面應該得到油王讚賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞