[where is咸蛇?] F1 2021 季後討論區 6

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
用任何正當方法頂住咸狗追分追秒都係dangerous driver
主席佢話dangerous都起碼係攬炒式防守
大頭textbook到咁都dangerous不如唔好overtake啦佢
仲有其他廠出CNC機既
所以我先用‘’直接‘’呢個字。作為消費者上網買野,間公司用咩system都控制唔到
fanuc其實都靚機
不過睇你要啲乜
fanuc bed size細啲但係precision上準好多
haas bed size一般大啲, precision 相比下略低
睇你工種需求

goodbye 2021. thank you F1 2021
個肉酸仔死都唔比Max10分
話咩Max好多灰色地帶既動作同Max今年有犯錯所以扣0.5分
講玩灰色地帶既話邊夠benz同喊蛇勁啊
Max今年有犯咩錯冇撞死隻咸狗?
真心答
Nigga 智力、語言能力偏低
唔好要求咁多
佢handle 唔到的
又成日迫佢學sponsor
飲品隊仆街到連ありがとう都出埋
又聯咩署
真係同共匪一鳩樣
無撚端端聯署
佢會fully send
喊狗tag & go,hard racing
人哋block喊狗,dangerous driving
Kimi: 屌你全車最簡單,插條喉都搞唔掂
咁秦國人冇用dirty mind 諗野啫
純潔嘅秦仔重畀人笑咁耐
好慘
簡單啲講
車要轉彎嘅grip 就係靠地下同條軚嘅磨擦
磨擦= 損耗
轉緊彎變速= 再加劇損耗
所以入彎出彎速度同油門控制都影響養軚結果
再加上出入彎都要控制brake bias
所以過彎過得好係好撚複雜
Amd用左好多年
句野咪就係果度出
幾時嘅事?
呢兩年進步左好多
科技上幾勁
同埋ps4 ps5 係指定amd
YouTube無啦啦推薦比我咪特登飛去睇佢點幫Max比分
條片差唔多一個半鐘,你睇埋我個份
佢俾咸蛇幾多分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞