[where is咸蛇?] F1 2021 季後討論區 6

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
Lm
佢可以反感,但唔係今日先出聲
黑平得益嗰幾年又唔講
best track for 51g
防守都唔比
佢去返最傳統角度

唔係爭冠組就唔應該 involve 落去爭冠

最好兩個爭冠大佬前面自己打餐飽其他縮埋後面

好似隔離 Moto 15年 MM93 無世冠爭仲過去撩 Rossi (雖然年頭俾Rossi陰咗鑊有積怨)

俾人屌足咁多年

咸迷必買
on9 同隊幫隊友都唔比
Netflix?
就係要睇MIA如何黑哨嘛
呢場經典之一啦
Masterclass
MasterClass
好撚貴個subscription
當然無論佩定保子
幫隊友hold後車規矩上完全冇問題 (主席直情係靚守)
規矩上冇問題去到最後只係主觀觀感
正如 latifi glock 其實無責任俾人屌老母

btw 98 比利時 DC 慢車俾人lap炒車
如果今日發生呢啲事會有咩反應
15蚊/月 好令人卻步
無錯吖
佢講嘅都係無錯
不過係時代變咗,而家啲人覺得打teamwork無問題咪得囉
我前兩日無聊重溫尾場,其實保爺雖然好似楂得好養生,但唸返起保爺嘅完場TR, 我懷疑廁狼一早就叫咗保爺唔好插手。
偏偏大牛玩teamwork, 火腿爺叫pit又唔畀pit驚蝕咗track position。廁狼賭輸無得講。
任何人拎今年尾場Perez守Ham嚟講一律攞返16年尾場Ham拉龍去講就得
唔使講16
淨係講今年保齡球子都夠
其實情況唔同既
首先就以前有共識最尾係會讓兩位車手爭
即係唔會好似條辛斯仔咁喪頂
亦唔會再佩蛇咁頂
不過我覺得以前既野 今日拎黎講都晒氣
淨係喪換ICE黎得分
Cut corner無事
好多不成文規矩 去到今季根本無
所以無得拎以前果季黎講

Btw 16年咸拉龍都係親力親為
你最多可以屌佢唔君子
但唔同佩蛇back him up
Toto都未必想咸拎啦
98 DC係咪老舒衝去車房果次
如果今季有呢個情況
佩狗都一定下場俾人罰5-10格/ban一場
如果咁唸,可以推測火腿爺嬲咗成隊黑平

退休在望
佢車隊股東黎講
WCC已拎
WDC俾佢拎左 又要分紅
又阿支阿左 同埋羅素上得平治
就知咸狗唔襟擺 除非羅素廢到抽唔贏

Btw羅素如果成季輸/同lulu個分別好大既話
咁佢F1生涯都會係咁先
買BLM信仰 即刻覺得超值
期待小素子好似19lec入拉利咁第一年就騎住原本嘅first driver
佩都比人拎出黎講
咁大頭頂咸令on9con p1,似乎都好快比人拎出黎鞭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞