[where is咸蛇?] F1 2021 季後討論區 6

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
佢有瀨checo 靠左影響到佢㩒左magic button

Checo 錯

咸狗無checo 一定8屆
瀨美頓
On9
無DRS都過到,Max仲要咁早就攻,有料嘅
換大頭可能守到
PowerPoint書

呢塊牌留咗幾耐
KVY
守咸蛇只可以直線守
唔可以靠近咸蛇以免影響佢
同埋要過足兩個車位先可以閘 否則
At that speed it would be too dangerous
諗番起20年巴西Albon 過咸蛇
又係新對舊 之後比咸蛇對左出去
果時仲比人笑咁心急做乜
新胎對舊胎 唔過你食clean air 拉距離
唔通喺後面食廢氣食到冇優勢先過咩
https://www.instagram.com/p/CYHlmjzN6LP/?utm_medium=copy_link

啲鬼佬真心癲和牛憑咩第四個走?
彈入係以為有成績會幫到賣車,點個係有成績但嚟得太遲加上幫唔到賣車又燒錢,咪又彈返出
睇依家碳中和個勢咁勁,電車又發展咁好,都幾難再彈返入
40個圈 vs 全新紅,你話呢
兩者根本冇可比性,怪就怪戰術保守兼唔好彩,食唔正pit window SC
FIA係有問題,為左觀賞性唔想SC完場重開,但問心,年中唔少FIA 判決都係益左平治同咸,先唔講有心定無意,依家咪當還返,冇野好怨
只能講句 抵佢輸
今季見到merc有壓力下啲戰術真係出哂事
拎秦拎嚟比
係都要玩高難度around the outside 又唔係唔知對面狗嚟
你睇下max果幾下 咸狗連hi Max出tap and go既機會都冇呀
技術同揀落手既位差幾個檔次
Jokes...
They are real JOKES
勿認真
[意大利文] 法拉利靠隻新油加返廿匹

F1 | Sorpresa Ferrari: la benzina E10 ha già recuperato i 20 cv persi
https://it.motorsport.com/f1/news/f1-ferrari-la-nuova-benzina-ha-gia-recuperato-i-20-cavalli-persi/7031995/
"Any lessons too learn?"
"For me personally, no! The team, for sure."
SUPERFAST engine
近7成人想max 贏我係賽會有得揀都唔會造俾咸,等陣一堆人嬲9仲大鑊過以家
兩條track 冇得比
不過秦仲有咁多個圈揀位過
咁比人射出去係柒啲

我本身都諗住
如果今屆又係鹹爺咁我可以退谷了

平治呢六年幾淨係每年開發引擎都億億聲
靠叫做係Marketing Machine先叫做平到支出兼有賺

有Budget cap真係好好多
平治一年燒8000萬鎊落F1
拉利第二多都只係4000萬鎊

如果唔係Liberty Media 2017年接手F1嗰人單勢薄 要俾面場內班老屎忽
根住就幾年前就應該搞budget cap

Toto Wolff作為生意佬真係方方面面都攞盡著數
留名睇來年平治又係贏到開巷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞