Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(19)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
而家想買,邊度排最快買到?
S 機好多地方都有
百記 2888 有1年 PASS
想買X
可遇不可求,除非食炒
無得排咩?之前好似話Element間CSL有得排?
你打去問吓囉
100yen gpu
12月有四個game?
我係Xbox 見到最左個兩個,但好似見唔到最右個個
唔知長遠咁發展有冇得同ps now比拼下
唔止四隻,可以轉地區再睇吓
PS NOW 呢舊野有WORK 過咩
多謝 5998
價錢 / Game Library 呢啲唔講住,但 PS Now 要加番多啲國家/地區有得 sub 先有得比下啦

Game Pass 41(定 42) 個國家/地區,淨係 Xcloud 都 support 26 個

然後 PS Now 而家得 19 個國家/地區先有
Gold 會員獨家係咪咩地區都係一樣?
係Xbox 入面點轉地區?點樣搵到內置edge?
岩岩今日買左xss, 我想問forza horizon 5 係咪game pass 包左免費,但點解又有得買? 係咪即係個pass 入面既game 有免費限期,同埋邊到睇期限?唔該
打漏左,跟大家教學買左2年金會員再加左10$ 升ultimate 😂
FH5 gamepass包咗
Game Pass 包咗嘅 game,只要喺 game pass library 入面 + 你 subscription 有效就可以任玩

但唔一定所有人都有 sub game pass or 有人想買嚟儲㗎嘛,咁點會唔開放俾人買呢個 option

而且 pass 入面嘅 game 係有期限嘅,會留喺 pass 入面幾耐就應該成個連登都唔會知 (我諗就算真係有巴打知都應該唔會喺度爆啦下嘛)

暫時都係話自家廠會 Day 1 入 pass 兼唔會下架,但車 game 呢類有音樂/車廠授權嘅,License 到期都好大機會會落架

三廠 game 就應該係睇份約點簽㗎啫,但入得 pass 嘅,大部份都會留番一年半載以上㗎啦,同埋通常都係落架前半個月先會通知
想問升ultimate三年係唔係買三張live gold再比10蚊就可以升?
轉區 = 設定-->系統-->語言和地區
Edge 咪喺應用程式入面
金會員送嘅 game 九成都一樣啦,係有少機率發生某一區冇啦啦送多隻 or 某隻 game 嗰一區冇而改送另一隻,咁你照轉區去拎就得,咁就會變成嗰個月可以拎到多過 4 隻

唔好自動續訂,睇清楚係入滿36個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞