Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(19)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
好想打機呀
其實game pass上面既遊戲會上架幾耐?
係咪每2-3個月就會換走唒?
我怕太快換走d game, 未玩完就冇左, 之後又要再買過
非第一方廠games,正常至少有一年時間上架

臨下架會有半個月通知,亦會有特價優惠折扣
咁第一方廠games, 係會多過一年定少過一年?
唔知訂左game pass之後會唔會成日有種感覺就係試玩咁, 到你覺得好玩就變左要買左佢
請開名, 想俾錢佢賺
永久至到廠方業務結束 &Day1新出直上game pass

其實如果真係鍾意隻game嘅話,
一個月內應該可以打得爆機/
趁平時特價抵買
冇機日日打halo lm
XSS好易買到
岩買左xss
有咩game / 配件買好?

有咩充電電池推介
Forza Horizon 5
Halo Infinite
同步充電套件
俾錢
就能擁有
其實好似買s 都夠了
同問,其實2888 包既12個月既game pass 其實慳左幾多?我都想入手
S 機裝 game 嘅容量得 364G,咁裝到幾多 game 咪睇啲 game 嘅 size 囉,照計咋嘛

如果真係咁啱鍾意玩開 Flight Sim / FH5 / 2K22 呢啲比較大食嘅,咁就裝 3 隻已經用晒三百幾 G 咁滯

其實大部份 game 普遍都係 30-50G,然後大多數 Indie game 只係幾 G

好似我咁,FH5 / FF 10 / Halo / Astria Ascending / PES 21 / Streets of Rage 4 / Plants vs Zombies: Garden Warfare / Among Us / Rubber Bandits / Rain on Your Parade / 仲有隻唔記得

裝咗 11 隻 game 部 S 仲有 76G 淨
咩慳咗幾多?
Xss連骨無炒價
誠哥個到平均幾耐會有貨
我問過佢話唔訂得,係行先到先得既制度
我睇左啦,我講緊game pass 慳左幾多,原來原價12個月1396$
我網上俾錢果到,打信用卡前都係寫3236(我有匯豐卡)
但我又唔敢禁資料提交,驚收我3236
唔知門市有冇呢個優惠呢?🤨
咁你係咪覺得s機都夠?
呢部機你對畫面滿唔滿意?
想知會唔會同x機差別好大
我9月㩒左到貨通知到而家都未收到
一年唔係34x?
S機 我裝得兩隻 裝太多都唔知玩邊隻好 玩兩野又轉game 所以s都夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞