Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(19)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
我SSP見到$6800,你見到幾錢?
我上網都係見到呢個價,不過啱啱豐澤見到有現貨
5800左右,最後一步俾人買咗
想搵地方留電話排隊買都無。。
我唔等喇,買左部S ,$2888包一年
Price.com 同 carousell d 人賣得仲貴過boardway
Boardway 仲要有現貨
係唔係我miss 左啲野😂
師兄想問boardway係講緊X定S?
xbs 2888 連一年gamepass
X係咪出面broadway/豐澤食炒食骨都冇曬?
睇個勢起碼過埋年先有貨
refresh下?
不過dl完都開唔到,應該要等到2點
啱啱試咗一陣Rainbiw Six Extraction, 都OK喎 利:有玩開R6
呢個月剩係Game Pass d game已經多到玩唔切
Mass Effect Legendary, R6 Extraction, Hitman (VR), 槍彈辯駁(用Cloud喺電話床上玩), 重想試吓太鼓同埋Outer Wilds...
如果你PC 打到下機仲唔得閒
FM, AOE, 下個月又有TOTALWAR
XBOX個價都開始上緊 大撚鑊
今次真係No Way Home
新年後先會有運輸走貨
而家一機難求
Xbox掣個同步充電套件邊度有得買
喺Microsoft online store嗰啲唔見有
依家平均3日就要換兩粒AA電
唔係環保撚都覺得唔環保
我一隻xbox one掣用緊充電套件
一隻xsx用緊eneloop黑色
eneloop啲電係襟用啲,無電又可以攞去叉幾環保
就算連埋叉電器買,價錢兩者都唔係差好遠,我比較推介eneloop
買叉電囉
可以去Ikea買佢地自家出嘅充電電池,同你一樣兩到三日就換,兩粒用,兩粒充
Thx ching
即刻上網買咗
Ikea嗰隻幾抵屌下
不過屋企同公司附近都冇ikea
買咗其他brand充電芯
我頭先去沙田豐澤問過話無貨好耐,個online store又長期無貨,想請教下你點知佢有現貨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞