Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(19)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
https://youtu.be/pJgqqgtv7FU
2022xbox日本起飛了
火b
兩個都唔識
唔該晒,真係好多免費game, 好過ps5 好多
唔返工,日日玩,
都清唔完game pass d games,

一星期起碼五六隻新game
ps5 先嬲,隻隻都要買咁制,一個月送得果幾隻game , 我其實又唔係想永久買斷一隻game, 咁樣xbox pass 真係好似好D

總之就係xbox日本搵咗直播界龍頭嚟賣game pass廣告
個影響力,就似香港搵ivy&candy玩gpu it takes two咁
咁都唔識
有希望 唔該哂
岩岩出果陣PS4 玩 幾日爆完 等到出online又狂死ser一氣之下放鬼左
食炒 黃店 人氣皇
原來edge就係xbox入面既browser,不過我去xbox個網都係要login,點樣唔洗login?
咁我用電腦睇下每個月有咩games, 再決定down唔down隻games, 要既話禁左制返去xbox console 下載就得?
不過我見送既遊戲都好似比較簡單同舊款
Sorry 啱啱睇番我應該表達錯咗

GTA 5 第一次入 pass 係 Jan 20 - May 20,然後翻兜咗一次入 pass,時間係 Apr 21 - Aug 21

咁會唔會再翻兜多次,Sorry 我答你唔到啦

不過 GTA 5 其實都經常性半價嘅,同埋下年會出 Next Gen 版
我是在ps3玩的
咁快D 搵 IVY CANDY 啦
點會識
搵Ada唔好咩
PC 想玩DQ XI
Xbox UI係中文
一入game就變英文
點搞
琴日開始開始玩halo無限
我Xbox sx開fps mod玩,啲畫質真係好一般
最後剩返轉玩品質mod玩,啲畫面先叫做好返啲
#轉
依隻驚不嬲啲畫面都唔太靚
兩個模式xsx都係60FPS
Halo Infinite Performance mode 唔係120fps?
大家都係南亞仔
4k只係60
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞