Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(19)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
xbox
10蚊唔得咪俾原價78蚊囉
想問點解我個xbox series s手制玩巫師3果時跳過唔到劇情既禁咩制都無反應 有無人知要點做
有提示:Press and hold
無提示:無得skip

應該係,除非唔係
點解game pass無witcher 3
呢兩個月平到破低價
唔一定有一年
人龍0都未夠一年就落
之前仲有RDR2好似上左幾個月就落
Rdr2轉場去咗ps now
原來要重開game先得
我都想問
之前特價好似唔使一舊水
Witcher 3 之前喺 pass 入面,不過今年 3 月落咗啦
人中之龍 0 / 極 / 極 2,三隻都由 2020 年就入 game pass 到而家,未夠一年

GTA 5 同 RDR 2 就真係入咗 pass 好短時間(好似兩三個月)就落咗架
咁可能記錯
想問個戇鳩問題
喺MS Store食骨買嘅pass係下載版,點樣先拎到?redeem淨係叫我輸入25位嘅code,無得用我買機嘅e-mail link返訂購紀錄,又無收過任何email係講pass或者提供redeem code
Xbox Game Pass added more than $6,300 of games in 2021

https://www.theloadout.com/xbox/game-pass-2021-value

有冇試過落左會有返
想玩gta
GTA 5 就係極少數番兜入返 game pass 嘅 game 之一

但兩次都逗留好短時間,第一次係 Jan 20 - May 20,第二次係 Apr 21 - Aug 21

咁會唔會番兜第三次,Sorry 我答你唔到啦
玩足十年都仲係gtav
係xbox入面既game pass頁面,碌落啲有個位係顯示gold送既game
我自己每次都係嗰度拎
而且一向長駐美區或者台區
港區真係無咩用
有無巴打可以幫忙解答
訂購個 email 入面 , 咩都冇?
我已經唔記得係點

入番官網訂購記錄睇下 , 你收咗貨未
同 Skyrim 鬥緊長命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞