Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(19)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
今日即刻去買只係驚機冇貨或gold pass 冇貨,thanks
S優閒玩家 好撚夠玩 完全0後悔 完全唔夠時間打機
我駁落55吋大電視玩 畫面絕對收貨同埋好順暢
除非你擺部X機係到睇住黎對比,有比較先有傷害
Quick resume 功能好撚正
不過真係唯一大既問題係容量
好似我同時玩緊gear5 ,rdr2,it takes two已經食左我一半既位
最近係game pass 到安裝左隻格鬥大作黎招呼朋友,再留返一個位擺隻黎緊會玩既日系rpg 就已經沒乜位 如果你係鍾意收藏遊戲既 或者係硬核控應該就會覺得唔夠位用 我暫時都仲ok 既

同埋另一個問題係game pass 遊戲會落架 而且佢只會早半個月通知你 好似黎緊1月佢就會落人中0 極1 極2,我本身買機都係衝住人中 點知佢黎緊落架後上架無期 我都唔知買唔買隻game玩好 所以始終呢個模式你唔係真係擁有隻遊戲,你打機個感覺會好被動 如果係優閒玩家既話好容易錯過大作
我睇2000fun 有,微軟只俾一日買一張
想請教各位,用咗跟電腦送嘅一個月game pass,影唔影響之後用十蚊大法呢
淨係諗到二手,單買機隨時mark高返,仲要無埋骨仲蝕
好似係你入一年個陣就問你要唔要拎埋一個月,但係你拎左就會影響到你第三年入唔到落account冇得之後先拎返個三個月,係咪咁呢
原來唔可以一次過買三張live gold?
好似影響既,你應該只係可以將一個月升級做ultimate
基本上 , 上得架最少半年或以上
呢隻落架 , 代表又有新野上場
分身大法
你都係一次過買三張?
但聽講一日只可以一張
呢到多唔多人買機個陣直接買多個手制玩雙人game?
定係根本冇咩雙人game, 冇需要買多個手掣
其實講真容量真係夠洗
我都係同你差唔多 兩隻大作+十零隻GAME
經常玩既得兩三隻
其他都係擺係度睇下
明白,咁用新account十蚊大法
我係為咗it takes two而買
好玩?
仲有冇啲咩雙人遊戲推薦
請教巴打係咪買多一個手掣玩?
咁我一陣都試下係到一次過買三張先
係咪比完錢就會立即有?定係要等幾日
最好玩既雙人game,今年既game of the year
我試過係微軟一日買三張,不過每次只可以買一張,分三次買就得,唔洗隔日買。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞