Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(19)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
你岩 考慮左幾日
聽日決定去買xss

請問新帳意思係咪360時代acc都用唔到依個方法?
好撚抵,但我上網查左呢個唔知係咪漏洞既野都存在年幾,會唔會自己一買完就cut 左架

同埋想請教,我係咪應該買淨機,再跟你方法玩比較好?

而家xss有冇淨機買?
睇漏左,sor 原來豐澤都有淨機
Buy First
Think Later
等誠哥1月唔知會唔會有貨
誠哥個到x 食埋手制要六千幾?
唔係
官網 6225
誠哥有撚排都唔會返貨
我都想知送個一年pass 有冇使用期限
有冇巴打買左可以分享下?

好似上網睇過買金會員一年會送一個月,咁買三年就送三個月,咁上限係最多36個月,係咪注定有三個月係要蝕住咁升級做ultimate?
百記一年冇期限
睇黎x有排都唔會咁易買到
S唯一麻煩啲就係容量細
但就直接walk-in 買到
希望兩者玩落感覺差唔多我都怕成日唔夠位裝遊戲
其實前面講過
你鍾意一隻一隻玩 , 冇可能唔夠位

你鍾意呢隻玩5分鐘 , 忍唔到我到同時開另一隻玩多 5 分鐘 , 再轉 , 幾多 tb 都唔夠用
如果百記送個一年冇期限
咁我諗每個地方送既都係一樣
咁應該可以用優惠價買左三年先,用完一年再入埋送個一年就最抵
巴打早買早享受呀,玩住黎等xsx ,買到之後部xss放2手都好過你唔知等幾時有貨先有得玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞