Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(19)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
$5999而家好似淨係夠買3060 ti
又升咗咩
已經好耐無理過display個價,升到兩皮一張都唔關我事
恭喜巴打買機
巴打你睇下 5K 買邊張 DISPLAY 再返嚟
半年game pass club 要1個月內用

點join先最抵
睇頭 POST
series s 係咪有分ssd同hdd版?
我睇美馬 有兩個價 $299 同 $360
無分,全部SSD
睇左 36個月就full 姐係只可以買2年? the club 果2張寫一個月內入

美馬搵笨?
下面嗰部翻新仲要360貴過全新價
所以就諗緊會唔會有分ssd同hdd
但冇人知幾時會有正常價, 仲要COD嚟緊會全部入哂gamepass
百老匯用HSBC卡 $28xx 連1年gamepass咪仲抵
XSS頂住一兩年先應該還可以嘅,之後再諗
唔好玩啦
非 Sold By Amazon 就係自由定價
依家仲有冇地方買到5字頭x機 有保養二手都得 p5唔想買game轉會玩gamepass
邊間有
琴晚美國game stop 有bundle 買,x 機加三個月game pass +個手制+game stop 50 鎂coupon
連運費~690鎂

我本來放左落shopping cart 不過諗諗下手制無用,幾千蚊又無保養,放棄左

有興趣可以去twitter follow d xbox alert. 祝你好運
好貴下
我係美國fb marketplace 目人賣$580

自己仲諗緊買s定x
一黎唔會買碟黎玩 剩玩xgp
二黎無4k mon之類 得啲普通60hz mon
三黎對畫面要求唔高
巴打如果冇4k/畫面需求買s夠了 抵玩 最多都係考慮自己會唔會同一時間有4-5隻game想玩 因為512都係夠裝5-6隻game左右
PS4版嗰隻好順
反而XBX 依隻lag到玩唔到 屌出嚟
我自己一開始都諗住買s 因為有部ps5 xbox都係攞嚟玩gamepass 但係睇到台灣巴哈有人分享用4k電視玩s畫面起鋸齒同矇 我又多game想玩 s機加ssd同x機差唔多價 所以依家aim x機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞