Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(19)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
不過 Sold out
xbox手掣用到?
都係AA電嚟,用到
thx!
前po好多人都係去ikea買
xbox官方個隻電池? 定普通差電池
你覺得呢
唔知呀 開估好嘛ching
AA啦 最抵玩
你指後者? 但要拆出嚟差電不方便
https://support.xbox.com/zh-HK/help/hardware-network/controller/using-batteries-in-xbox-wireless-controller
官方電池可以直接手掣入面差電
微軟黑暗兵法
出部垃圾
點都有貨再加game pass就撚贏Sony
你講乜都係垃圾㗎啦
XSS垃圾,
10蚊1個月又垃圾,

逐項解析完俾你又當睇唔到
thx我再睇下先
但電池要拆出嚟唔會唔方便咩?
依家電池有晶片保護應該唔會過充電
無買充電電池, 買一大盒電芯黎用
其實一對都用好耐
咁呢啲真係習慣問題
用過NS pro掣& ps掣慣咗插線差電
咁精英掣就啱你了
又抵又耐用, 充一次電用好耐
吓!? XSS垃圾? 雖然我冇買Series S, 但係呢個Spec同價錢+Gamepass(就算正價)都低到爛喎!
點解d Sony Fanboy成日都要去踩低其他平台? 百花齊放唔得嘅?

PS5我玩完一隻Demon's Souls之後就冇玩過"真Next Gen" game... 上年同今年試過逼吓自己玩d PS獨佔大作, GOW, Ghost of Tsushima同Horizon, 隻隻都係開頭好新鮮整到好靚,但越玩越悶... 其實我想打吓機啫我唔係想睇戲,我玩兩玩你就瘋狂入cut scene,d任務又重覆,好唔一氣呵成好難投入,全部都打到一半就棄Game ... 唯一爆咗嘅係TLOU2(一隻會一路玩一路嬲, 一定唔會重玩嘅game), 不過我都唔會話PS5同d game垃圾嘅,係唔啱我口味啫...
反而近排Switch打緊Metroid Dread, Xbox玩Gamepass, 大作indie乜都試吓,發掘到好多本身唔會玩嘅好game, PC玩Mon亨Rise同RE2 VR Mod, PS5封塵

利: 任豚,有Switch, Xbox SX, PS5 (Day 1), PSVR, PC 3080, Oculus Quest 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞