Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(19)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
想買軚盤玩Bus Simulator同Snow Runner呢類game是否不智
垃圾halo成日連唔到線
120fps...
啱啱今日入手xbox series x
裝好晒啲設定 連埋條soundbar
開Netflix or Disney + 發覺冇顯示 Dolby atmos音效嘅?
有冇ching可以指點吓
主機要下載dolby應用程式
講下邊到買呀…幾錢呀
部主機唔係硬件
內置有哩個功能㗎咩?
咁dl哩個apps係咪免費㗎?
Thanks
完全免費
部機本身無默認da系統,
用家要手動安裝程式來獲取da使用權
thank you
thank you
Xbox s有無現貨
唔難買
去百記 2888 有一年 PASS
買咗了 今晚送俾阿哥 期待
想問張pass係咪要加10蚊定點
玩開ps 真心唔識 唔該巴打
手制個充電套裝邊度有得買 搵左好多都冇
呢度既巴打用開自己買既充電池 定官方既?
你入金會員 , 入兩年
加 $10 upgrade 上 XGPU
然後先入買機嘅PASS
平時d人係買3年gold+10蚊升做 game pass.

你張pass有冇限期?
冇,可以跟3年gold+10蚊升做 game pass,第4年先用張pass.

有,買2年gold+10蚊升做 game pass,再入埋包個張1年game pass.
用 eneloop / ikea 電多
有巴打實試
the club 33天後入到
加$10係指M$有個優惠俾金會員(金會員=PSN) 可以加$10轉哂做gamepass ultimate, 你百記果一年正常就係gamepass ultimate, 而gamepass 最多可以做三年會員, 大部分人都會買3年金會員轉gamepass, 你嘅情況就可以買2年金會員(記得set做hk 同唔好tick自動續)加$10轉做2年gamepass再入百記code
簡單啲姐係先係xbox買咗金會 加10蚊 再入晒啲code? 係咪咁 唔該晒咁多位
昨日買咗冇做research就入咗code 再用gold pass 大法係咪要等3個月後?
其實我覺得3個月後用晒code,再3年$10大法最抵
如果3年先用,keep張野咁耐做咩,到時可能唔見咗
如果入code再$10大法,又食唔晒嗰3年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞